onsdag 10 april 2013

en söndagsutflykt i april.

Vi gjorde en utflykt till stugan i söndags. Den timrade söta lilla stugan som min mammas farfar har byggt. Vid en liten sjö med blommiga och rutiga gardiner och öppen spis. Sådant man bara älskar. Och min familj var där, från flera håll. Och stundvis var det jobbigt. Det var första gången jag var dit efter att min älskade bror lämnade jordelivet. Han älskade stugan och jag gick runt och letade efter saker av honom. Kollade i kalendern när han var dit sist. Jag intalar mig själv att jag måste lära mig att leva med det här. Det måste gå på något vis. Mamma och lillebror lagade kolbullar. Vi grillade korv. Försökte få lilla fröken att åka skoter. Det föll några alldeles för gamla träd och någon prövade att pimpla. Karin syttade vår lilla nykomling. En fin dag.

4 kommentarer:

 1. Förstår det var en konstig känsla att komma till detta underbara ställe nu. Tänker på dig/er.
  Stor varm kram faster

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag trots många känslor. När någon dör så ska allt göras en första gång utan den personen och det gör ont. Hoppas att ni hittar styrka i varandra och att ni får vara i de känslor ni känner. Massa kramar .

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder! Bilder som vittnar om en fin om än känsloladdad dag. Precis som Sandra skriver här ovan är det många saker som skall göras för första gången utan den person som inte längre finns hos oss. Det gör ont men det går och många gånger inser man att det fina faktiskt har bevarats och man kan i den stunden samtidigt glädjas åt alla fina minnen.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad härligt vårvintrigt det ser ut!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.