onsdag 17 augusti 2011

Konstnär.

Här började vi dagen redan kl. 04.45. Vilja vaknade vid midnatt och ville då inte somna om i sin säng, så jag flyttade över henne till oss. Hon åt lite och somnade sedan om. Men hon är morgonpigg vår lilla tjej. Vi låg kvar i sängen någon timme innan vi klev upp och hon fick en halv portion gröt. Nu ligger hon och sover, lite tidig morgonvila. Normalt brukar vi ha den runt 09. Men hon bestämmer när hon vill äta och sova. Det är nog bäst för henne. Utanför fönstret regnar det och jag vill passa på att visa några bilder från Viljas 4 månaders-dag (snart en månad sedan). Vi plockade fram fingerfärg och gjorde fotavtryck och sedan fick Vilja leka med färgen som hon ville. Det var färg överallt, men oj så roligt det var. Det måste vi göra minst en gång i månaden här hemma.

Vilja fick göra en alldeles egen tavla, den ska få en alldeles speciell plats hemma. Tror minsann att hon har ärvt talang att måla efter sin pappa.

15 kommentarer:

 1. Och vilken stil hon har! :)

  SvaraRadera
 2. haha, det ser ju underbart ut!! :)

  ska också göra avtryck av Leia, gjorde en gång med gips men det blev misslyckat..


  ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Vilken bra idé med tavlan =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min 1 års tävling =)

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig idé! Det måste jag också göra. :) Jag har ÄNNU inte gjort något fot/handavtryck och det är ju jättesynd, det hade varit roligt att ha sen han var nyfödd. :)

  Sv: Ja, han älskade den! :)

  SvaraRadera
 5. Har bloggboken landat hos dig tro?Gör gärna ett inlägg om det när du fått den så jag vet;)

  SvaraRadera
 6. *ler*
  Vilka helt underbara bilder <3
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Vad mysigt det ser ut trots färg precis överallt. :) Jag har sagt sen Kira föddes att vi skulle göra så men än har det inte skett. Lite tråkigt. :(

  SvaraRadera
 8. Skönna kort, Sådan gjorde vi också med Alice ;)

  och vi var også upp kl. lite i 5, tyvärr villa Alice inte sova mer, så full fart!

  SvaraRadera
 9. men åh så härligt ! :) det ska vara lite kladdigt ibland. Så ska vi också göra här hemma minsann :)

  SvaraRadera
 10. åh vilken rolig ide!
  den måste jag nog sno! :)

  SvaraRadera
 11. Supermysiga bilder och vilken bra idé med tavlan! Hoppas ni har en fin dag! Kram

  SvaraRadera
 12. Åh va det ser mysigt ut ! Nu kan jag ju bara ångra att jag aldrig gjorde några avtryck på varken viggos händer eller fötter... :(

  SvaraRadera
 13. Vilken rolig aktivitet! Det måste jag göra med Stina sen!

  Vad stor Vilja har blivit, det går så himla fort. Ibland vill man bara ha en pausknapp att trycka på, Stina blev 7 veckor idag och hon känns så stor jämfört med när hon kom till oss. Kan tänka mig att Viljas utveckling flyger fram nu!

  Stor kram

  SvaraRadera
 14. Så sött! Vi gjorde med tryck här hemma igår, blev dock inte lika kladdigt :) men färg kvar på mig och barnens kroppar :)

  SvaraRadera
 15. å vad kul!! har tänk hur länge som helst att i ska göra fot-och handavtryck, men det blir aldrig av!Men nu blev ja ju verkligen sugen på att göra det!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.