tisdag 7 augusti 2012

Ordningen återställd.

Det har varit en riktig sommardag i dag också, inte så soligt, men varmt och några regnskurar då och då. Vi började dagen lika som i går med lite arbete och sedan en cykeltur. Henrik har klarat av sitt första arbetsdygn efter semestern och i morgon är det dags för mig att åter infinna mig på kontoret. Känns skönt att det fortfarande är lite arbetstid för mig några veckor till, sedan börjar den riktiga vardagen. Vill tipsa om dagens middag här hemma, Krämig laxpasta, som var väldigt gott och gick snabbt och enkelt! Det gick att laga med ett barn på ena armen. Nu är det dags för sista plocket här hemma, innan jag ska spendera tid i soffan med sambon. Fin kväll på er vänner!
 Paprikan börjar visa sig i lådan vid husväggen. Eller om det är chili, det vet jag inte ännu.
 Astern blommar i flera färger.
 Om några dagar tror jag att röda vinbären är mogna för att plockas. Redan nu skulle man kunna plocka av lite.
Vilja kommer att vara till bra hjälp vid bärplockning och i dag har vi suttit i gräset och mumsat på vackert röda bär.

5 kommentarer:

 1. Måste, måste, måste ha - längtar tills de släpps :D

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med lite bärplockarhjälp =).
  Våra buskar är redan avplockade och saften är gjord.
  Mindre härligt att semestern är slut för er. Jag börjar på måndag igen så jag ska försöka njuta av de här sista dagarna =)
  Kram Annica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är det lite senare med bären, men i dag ska vi gå ut och se om det går börja plocka dem :) Hoppas att du njuter av sista semesterdagen. Kram

   Radera
 3. Själv är jag tillbaka på jobbet sedan i måndags, men det har faktiskt gått förvånandsvärt bra. Har det ganska lugnt denna vecka då jag "bara" skall lämna över mina nuvarande arbetsuppgifter. Nästa vecka drar dock allt nytt igång så då blir det mer hjärngymnastik men det skall bli så kul!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad spännande att få påbörja något nytt, då känns det säkert mer motiverande för en ny arbetsperiod. Vad är det för något du ska göra nu? Kram

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.