onsdag 8 augusti 2012

En dag värd att fira.

Den här förskolestarten börjar smyga sig på mig känslomässigt och det är så svårt att förstå hur vår lilla bebis har blivit så stor. Passade på att ta en kvällspromenad i skogen och ska sedan ladda om inför morgondagens arbete, sedan är det flera dagars ledighet som åter väntar. Får se om jag lyckas kliva upp långt innan tuppen i morgon också.

Det är en alldeles speciell dag i dag, då Viljas kusin Signe fyller 1 år och hennes föräldrar har bröllopsdag. Mycket värt att fira och många stora grattis kramar från oss till hela familjen Borg.

Ett stort tack vill jag även skicka till Viljas farmor och gammelmoster Margaretha som har ordnat så att tyget från IKEA snart är hemma hos oss. Samt ett tack till de andra som erbjöd sin hjälp. Ni är så fina.
Minns ni det här huset som jag berättade var till salu? Det är nu sålt och i helgen som var så var det auktion på allting där. Vi var dit en sväng på lördagen och fyndade lite fint. Det ska jag visa er en annan dag. Här sitter Vilja och mumsar på chicken bits och myser med pappa.

4 kommentarer:

 1. Ja här börjar förskolestarten närma sig med stormsteg och jag är både glad och lite vemodigt för det! Glad för Olivia skull, då hon kommer att stortrivs men lite vemodigt då man inser att hon nu börjar bli stor och att våra lata dagar då vi bara myst och pysslat runt blir mycket färre!
  Åh så spände att se vad ni fyndade! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner verkligen som dig och blir nästan rädd på över att jag endast får mysa med Vilja tre dagar av sju varje vecka. Men samtidigt så blir kanske den tiden ännu mer kvalité. När börjar ni med inskolningen? Kramar

   Radera
 2. Tack! 8 augusti kommer alltid att vara en väldigt speciell dag för oss då det är Signes födelsedag, dagen då Alice blev storasyster och vår bröllopsdag. En speciell dag för hela familjen. Vi hade ett mysigt litet firande här hemma, Signe tyckte bäst om ballongerna!!

  Känslorna bara sköljer över en ibland och man inser att bebistiden går så fruktansvärt fort och att de små växer snabbare än vad man känslomässigt hinner med. Våra tjejer börjar bli stora.

  Kram på er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är som helt otroligt att hon föddes på er bröllopsdag. Väldigt fint. Den där känslomässiga biten känns det nästan som att man aldrig hinner med. Jag hade tårar i ögonen när jag tänkte på att Signe redan blev 1 år och nu min brorson 7 år. 7 år, det känns som i går jag fick se honom första gången på BB. Tiden är dyrbar. Kramar från mig

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.