fredag 13 juli 2012

Med stövlar och regnkappa på och en blomma på vattenkannan.

Den här älskade lilla fröken har blivit otroligt stor sista veckorna och nu kan hon mer och mer få oss att förstå vad hon vill och det går att förklara saker för henne på ett enklare sätt. Man förstår att tiden går fort när det i tisdags var ett år sedan hon döptes. I eftermiddag var vi alla fyra ute och sprang och så roligt det var och Vilja satt som en prinsessa i vagnen och pratade om allt runt omkring, hejade och filosoferade. Lite bilder från i går då Vilja hjälpte mig att vattna blommor och lite annat på baksidan. Är hon inte för söt i de rosa gummistövlarna och den rosa regnkappan som jag hade när jag var liten? Önskar att jag hade en likadan.
 
 
 
Apropå blommor och annat ätbart ute, så plockar vi nu rädisor för fullt och några röda fina jordgubbar har vi fått se. Så extra gott det är att få äta från det egna landet. Det tycker även Vilja som plockade rädisorna ute i dag och verkligen försökte äta dem, men gav upp när hon insåg att det kanske inte var hennes favorit. Men ibland har hon ätit dem med god aptit.

2 kommentarer:

  1. Hur söt som helst! Men visst är det så att det som man själv får plocka och prova att stoppa i munnen smakar alltid bättre. Carla är likadan :)

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt! Viggo vattnar också en massa (inte för att det behövs...). Hoppas att ni får lite finväder snart så att Vilja får springa i vattenspridaren istället! Vi har också fått skörda de första jordgubbarna och rabarberna (det enda som vi lyckats få att överleva från förra året...). Kram!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.