lördag 14 juli 2012

Den allra första mjukglassen.

Landat hemma efter en dag som vi först tyckte försvann, men insåg att vi har haft en riktig semesterdag. Hunnit med massor i olika delar av stan. Oplanerat och bra. Och lite känslosamt, mer om det senare. Det känns himla fint med semester och det känns ännu bättre att vi får vara tillsammans.

I onsdags efter lek i parken, så fick Vilja sin allra första egna mjukglass och här är lite bilder från en kväll i stan.
Viljas ben är så fulla med spring just nu och det är otroligt roligt och en stor lycka att se henne, även om man ibland får andas lite extra för att hinna med. På bilden ovan fick hon ett ryck och vände sig om och vinkade till bilarna, det var så sött!
 Ett stort hjärta målar jag.
På stentrappan på torget mumsade vi mjukglass och Vilja fick mycket mer glass än vad jag bad om (hur enkelt är det för glass-försäljaren att veta hur mycket glass jag vill ha till min dotter, egentligen?!). Men Vilja blev mätt och matade sedan pappa, innan hunden Teja fick det sista. Vi gjorde inte en så stor grej av att Vilja fick glass och förhoppningsvis så blir det inte så intressant hela tiden, men vem älskar inte glass...
Favoriten är att åka kana.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar och ha en fin dag.