söndag 4 mars 2012

Hjärtegos & magisk himmel.

Ett kort litet hej från mig. Natten som var så var Vilja vaken en hel del och jag kände av en förkylning och hade svårt att sova ändå, så det blev en seg start på dagen. Ny energi fick vi av skidåkning i ett härligt väder vid Svartsjöarna och sedan en så mysig fika på ett litet gårdscafé. Det ska jag tipsa er om senare. I kväll lagade jag en lasagne på recept från Moberg och sedan en god långpannekaka. Högt betyg på båda sakerna och återkommer med recept någon annan dag. Nu är det Wallander innan det är sovdags, ville bara önska er ett fint slut på veckan och med ny energi för kommande vecka.
 Fina underbara lilla Vilja. Så söt med sina kinder som blivit röda av några timmars skidåkning. Tänk att den här kärleken bara växer starkare och starkare. Hon får mitt hjärta att smälta varje gång hon sträcker sina armar mot mig och kastar sig runt halsen och kramar om. 
Vi möttes av ett vackert spel på himlen när vi kom hem.
Snart måste jag gå ut och bara sätta mig i lugn och ro och se hela solnedgången. Så vackert.

4 kommentarer:

  1. Lät som det blev en bra dag tillslut. :) Vackra bilder!

    TACK snälla du! :) Glad jag blir.
    Stor kram!

    SvaraRadera
  2. så underbara bilder :) så segt med förkylningen, jag har åkt på en jag också :( kram på er och hoppas att nifår en fin start på nya veckan trots dåligt med sömn !!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.