måndag 5 mars 2012

Det är skönt att sitta och sova.

Hej hopp! Här inne är det inte så mycket fart just nu, då dagarna rullar på i rasande fart. Passar på att bjuda på några bilder från skidturen i går. I eftermiddag när jag och Teja cyklade hemåt i skymningen, så var det så många vackra ögonblick som jag hade velat föreviga med kameran. Som exempel, konturen av Teja på en blank is. Hur vackert som helst. Ska ta med kameran till jobbet någon dag och försöka fånga de här stunderna. Vi verkar aldrig få sova hela nätter längre än en vecka i sträck, i natt höll Vilja på skrämma sönder mig. Då jag vaknar och ser hur hon sitter upp i sängen med armarna genom spjälorna och huvudet lutande på pinnarna. Sovandes. Jag var uppe snabbare än blixten. Hon vill ha så mycket närhet och kärlek nu, så hon vill vara hos oss hela tiden. Det är väldigt mysigt, men jag önskar att hon kunde sova lugnt i sin egen säng. Hoppas att ni har fått en fin start på veckan.


 Finaste mannen i spåret.
Älskade skidprinsessan.

6 kommentarer:

 1. Ja, vad tusan gör jag nu när den är slut och inte finns här?! Inte bra, inte bra... ;D

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kollade efter den på affären i går, men den fanns inte, så det blev en "dukat" :)

   Radera
 2. Du tar så mycket fina bilder, vilka vyer ni verkar omge er av! skulle blir livrädd med om jag vaknade och såg olivia så, jo närhet är ju jätte mysigt men att få sova ordentligt är ju så viktigt! Hoppas hon sover lite lugnare i veckan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är vackert här, men det finns många vackra ställen söderut också. *peppar peppar* Men hon har faktiskt sovit ganska bra sista nätterna.

   Radera
 3. Fina bilder! Och vilken syn det måste ha varit när du såg Vilja sitta sådär och sova. Kan tänka mig att man blir lite skraj till en början...

  Ja, det var jättekul att montera ihop spjälsängen. Det blir liksom mer verkligt att det kommer en bebis snart, när man ser sängen stå där i rummet och vänta... :)
  Tack för svar ang. sängkläder. Rena djungeln detta ju, i alla fall när man är ny på området... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var lite läskigt, men i morse vaknade jag av att hon skulle försöka fånga saker genom spjälorna. Busunge ;)

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.