måndag 27 februari 2012

Skor från Kavat

Tack för alla fina tips om skor för de minsta. Kavat verkar vara en ledande sko bland de små och har varit under många år och de har väldigt många små söta skor som jag kan tänka mig till Vilja.

4 kommentarer:

  1. hihi Kavat hade jag som mina första skor :) De finns ju sååå mkt fint :) Ända är väl att de är så hårda tycker jag, i sulan alltså. men de kan du ju känna själv :)
    Ja vi ska flytta:) vet bara inte vart än men de hoppas jag vi kommer på snart! men vi vill sälja först så vi inte riskerar att sitta med två hus;) + att vi vill veta exakt hur mycket egenkapital vi får så vi vet hur mkt lån vi får nu, vi hoppas ju att ha gått en del i vinst på detta huset nu:) men men vi får se hur de blir=)

    SvaraRadera
  2. åh dessa har jag kikat på till Alva också, hennes farmor är sugen på att köpa hennes allra första skor och det får nog bli ett par kavat :D hihi. KRAM

    SvaraRadera
  3. Skor ja, ojoj, tänk att de börjar använda de där små fötterna ja. Jättefina! Vilken fin header du har fixat!

    SvaraRadera
  4. De blommiga i mitten var ju super söta!! ja, har inte riktigt fattat bloglovin ännu helt, men ska sätta mig in i det så kan säker jag med ha mer nytta av det! Jo helt rätt det är en duk som boken ligger på, har ärvt den av min farmor och tycker så mycket om den!
    Lill-loppan fyller 1 den 23, bara 4 dagar efter er lilla sötnöt!Har du börjat planera 1 års kalaset ännu? nu ska jag svara på dit mail jag nyss såg jag hade fått!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.