söndag 29 januari 2012

Gospluttar.

Har nyss tagit ett varmt bad. Vi har varit och hejat på Henrik när han och Teja körde en träningstävling i drag. Vilja fick åka bärstol och satt som en prinsessa i den, trots ett otroligt hundliv satt hon där och pratade. Har tyckt att det är lite kyligt att ha henne i bärstolen när händerna och fötterna hänger fritt, fick ett tips att stoppa ner henne i sovsäcken i stolen och det verkade faktiskt fungera väldigt bra.


Vilja är så go och glad nu. Hon skrattar och busar med oss mest hela dagarna. Det mesta vi gör är spännande att vara med på och så go. I morse gosade hon in huvudet massor av gånger mot mitt ansikte så att jag skulle vakna, så mysigt. Nu blir det en kopp kaffe innan det är dags för att börja med dagens middag.

Bilder i från vår lunch med Laila och Emil i fredags. Gospluttarna våra.


 Vilja busar gärna med Emil. Ibland går hon lite väl hårt fram och Emil funderar mest vad det är för liten tjej.

 Fina, finaste Emil.
Men Emil kan busa han också och Vilja blev så förvånad och bara satt när han drog i haklappen och klappade på Vilja. Det var en så rolig syn, kommer nog aldrig glömma det.

3 kommentarer:

  1. De är helt underbara! Kul nu när de börjar bli lite större det händer så mycket då!

    SvaraRadera
  2. Hihi! Våra sötaste små hjärtan =) vilka fina bilder du fick Sandra. Emil ser ju förgrymmad ut på sista bilden. Vilja ser som sagt lite förvånad ut. Snart kommer det vara fullt ös på dem, så mycket roligt de ska ha tillsammans. Kramar

    SvaraRadera
  3. haha så söta de är! alltid så kul att se på när barn "umgås" !

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.