fredag 4 november 2011

Bara njuter.

Vi var på äventyr på dagen, något spännande. Och hemligt. Vi köpte med oss middag från en thaivagn. Lilla hjärtat har somnat. Jag myser med en skål smågodis och ett glas rött i soffan. Det blir nog glögg och pepparkakor i kväll. Av 12 månader kan man få njuta av det åtminstone 2 månader. Vi är farligt nära något spännande. Något nytt. Något som är viktigt för oss. Jag vågar inte hoppas ännu och är tyst. Skicka en hälsning och hoppas för oss. Skulle skriva ett inlägg till er i morse, om det här med att vara mamma och inte få sova på nätterna. Ni får det en annan dag. Njut av fredagen.

6 kommentarer:

  1. *HOPPAS* me stora bokstäver! :-)) Jag kikar in här hos dig även om ja e dålig på att kommentera! =) Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej Fina du. Det var verkligen alldeles för länge sedan vi sågs, helt galet! Allt är detsamma i Öd, jobb, hundar, kör, och vardag. Hinner inte med allt man vill men Har faktiskt kommit igång med höstens träning nu, känns skönt! Såååå spännande med ngt nytt. Håller tummar och hoppas på en rapport senare. Hälsa Vilja, Henke och den fyrbente ;). Kramar Mirja

    SvaraRadera
  3. Det låter så spännande, håller tummarna hårt för er skull!! Så gott med pepperkakor och glögg, en riktigt försmak av julen!! Ha en härlig lördag nu!

    SvaraRadera
  4. Oh, så spännande!
    Håller verkligen tummarna för er att allting går i lås.
    Hoppas ni får en fin helg.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Det låter spännande :) Håller tummarna för er.
    Många kramar.

    SvaraRadera
  6. Oj så spännande. Husköp kanske? Håller i alla fall alla tummar jag har för att det ska gå vägen för er.
    Stor kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.