onsdag 20 februari 2013

en fin chili con carne.

Till middagen i söndags bjöds det på ännu ett långkok - en chili con carne. Perfekt att göra på morgonen eller redan kvällen innan och sedan värma. Dessutom väldigt gott! Till det bakade jag egna baguetter som får jäsa i omgångar i flera timmar, supergoda!

4 kommentarer:

  1. *Mums*
    Kram faster
    (Var jättekul att få träffa er lite igår, även om det blev en blixtträff)

    SvaraRadera
  2. Ohh chli Con Carne är så gott

    SvaraRadera
  3. Mm vad gott det såg ut! Nu blev jag hungrig igen (åt för en timme sen ;-) )

    SvaraRadera
  4. Åh, riktigt gott med chili con carne med nybakat bröd... Mmmm... Får det nog bli här hemma nån dag. Snart :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.