torsdag 21 februari 2013

om mindre än en månad.

 Om mindre än en månad har vi en 2-åring här hemma. Vår fina lilla fröken blir 2 år. När vi kommer hem på eftermiddagarna märks det att hon vill tillbringa tid med oss och stor favorit är fortfarande klara-färdiga-gå och springa. Även dansa. Eller bara få vara med. Hon pratar hela tiden och har ett stort ordförråd, hon sätter även ihop två ord nu och det känns som att om det fortsätter såhär kommer det nog snart hela meningar. Koka, sa hon i dag vi middagen och höll upp en pastabit. Sedan en ärta och frågade samma sak. Sedan sa hon ägg, för ägg kokar vi på morgonen. Det var som att hon ville förklara att hon vet vad kokar är. Så sött. Hon sjunger mycket och när vi diskade en dag i veckan hörde jag henne sjunga på Lilla snigel. Det fick hela mitt mamma-hjärta att slå många extra slag. Hon räknar saker och hon har nu alla tjugo tänder. Utvecklingen stannar inte av och det är något alldeles speciellt att få vara mamma och få vara med om det. Hjärtat vårat!

2 kommentarer:

  1. ja hur är det möjligt att dessa två år har gått så snabbt?! Vi skickade igår ut inbjudningskort till lill-loppans kalas med släkten och det kändes så stort. 2 år, då är de ju verkligen inte så små längre! Det är en fantastisk resa att vara mamma, tycker man varje dag jublar över något de säger eller gör. helt galet fantastiskt! Hur gick det med radhuset förresten?!

    SvaraRadera
  2. Det är så härligt att se dem utvecklas. Ta tillvara på varje dag för de försvinner alldeles för snabbt. Det ser jag på mina söner som nu är lång tonåringar med basröst och skäggfjun. Fast alla åldrar har ju sin tjusning så klart =)
    Kram Annica

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.