lördag 29 december 2012

till lilla frökens lycka!

Vi bara latar oss eller kanske inte, för att lata oss i den benämningen är vi inte så bra på här hemma. Vi bara är väldigt mycket lediga. Vi hade sagt att vi skulle göra en utflykt och laga lunch ute med vänner och familj om det blev fint väder, men det blåser, regnar, snöar och är grått.

Så vi tog oss en sväng till stan för att handla och hälsa på lilla frökens morfar. Sedan svängde vi in hos fina vänner på fint sällskap, nybakt bröd och en kopp kaffe. På vägen hem körde vi riktigt fast och vi fick kvitto på att man inte tar sig överallt med fyrhjulsdrift. Vi hade snabbt två personer på plats som hjälpte oss, men till lilla frökens stora lycka kom plogbilen och hjälpte oss.

Eftermiddagen och kvällen har vi spenderat i köket och nu funderar jag på att ta tag i några projekt efter inspiration av att ha varit på besök hos vännerna nere på Fridhem. Hej så länge och god kväll!
I julklapp fick vi av min bror och hans sambo en digital fotoram och vi är alla väldigt förtjusta i den och lilla fröken satt länge vid den i går och pekade, tittade och pratade. Likadant var det i morse, så söt var hon där i sin nya pyjamas från mormor.

1 kommentar:

  1. Låter som en bra dag :) skönt att vara lediga tillsammans och ta dagen som den kommer :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.