söndag 2 september 2012

Den nya vardagen.

Nu är vi där. Vid den nya vardagen. Veckan startar med inskolning på förskolan. Det känns sorgligt att föräldraledigheten nu är över. 1 ½ år. Fina dagar. I hjärtat har jag tårar över att inte få njuta av Vilja lika mycket och jag känner mig inte alls redo. Förhoppningsvis är Vilja mer redo än mig. Älskade lilla vän som har blivit så stor, men ändå så liten.
Vilja har börjat leka mycket med dockor och nallar sista tiden. Här ser hon till så att dockan får i sig lite vatten.

16 kommentarer:

 1. Tänk att tiden gått så fort - redan 1,5 år. Förstår att det är med blandade känslor som du tar dig an denna vecka men jag är övertygad om att allting kommer att gå bra. Sakt men säkert vänjer ni er vid er nya vardag och finner glädjen även i den.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack det var fint skrivet och gör att det känns lite lättare. Man anpassar sig fortare än man tror till en ny vardag och på ett sätt ska det bli spännande att se hur allt går på förskolan :) Hoppas att du får en fin start på veckan. Kram från Sandra

   Radera
 2. Lycka till idag, både dig och vilja! jag förstår hur du känner, jag skulle heller inte alls vara redo att gå tillbaks och jobba nu och fasar redan för nästa år då planen är att gå tillbaks då max bara är 1 år. Men er nya vardag kommer säker bli underbar den med på ett annat sätt och ni kommer säkert ta tillvara på stunderna tillsammans ännu mera! Lycka till idag! kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att du har rätt i att man verkligen gör kvalité av stunderna tillsammans, det känns redan som så även fast vi nu har varit med hela dagarna. Syskon verkar ha mycket glädje av varandra på dagis, så känslan kanske ändras och känns bättre då? Hoppas att det går bra för Olivia. Hon har blivit så stor och lika söt som alltid. Kramar

   Radera
 3. Kan tänka mig att tiden går snabbt & att det känns konstigt när det väl är dags! Hoppas att det går bra för er båda idag! Lycka till!

  Kram Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Det har gått bra, men torsdag är jag rädd att det blir mer känslor :) Hoppas att ni har haft en bra dag. Kram från Sandra

   Radera
 4. Lycka till! Det kommer säkert att gå bra för Vilja, hon verkar vara en tuff tjej. Att försona sig med tanken på att börja jobba tar tid, men allting blir vardag till slut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Det känns som att hon tar för sig bra och det lättar lite inför första lämningen i morgon :)

   Radera
 5. Det kommer säkert gå hur bra som helst men jag vet ju hur det känns i mammahjärtat att släppa taget lite! Vad söt hon är med dockan! Ska bli intressant att se om Liv kommer leka på det sättet, Viggo har ju aldrig gjort det även om vi försökt locka honom till det. Där är det bilar och bygge för hela slanten... Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilja har precis börjat med dockor och det är så himla sött. Så nu funderar jag på att hon kanske ska få en dockvagn och en "riktig" docka :) Kram

   Radera
 6. Tack din dotter är en riktig sötnos med:). Ja visst är de gröna kläderna härliga, jag älskar grönt på min son. Förskolan är verkligen toppen tycker jag och Vincent älskade den från start:). Men det är svårt när man ställs inför förskolestarten och det nya livet. Det är helt annorlunda men när man kommit in i det är det riktigt bra:). Dock skulle jag gärna jobba 75 % men ha 100% i lön;) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det verkar som att Vilja även kommer att tycka om att leka och vara på förskolan och förhoppningsvis får vi till att det inte blir så många timmar i veckan :)
   Kram från Sandra

   Radera
 7. Förstår att det känns väldigt svårt att släppa taget om er kvalitetstid. Ni får se till att njuta extra mycket varje eftermiddag och kväll framöver istället.
  Kram Annica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har vi redan börjat med, det blir riktig kvalitetstid :) Kram från Sandra

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.