söndag 2 september 2012

Bröllopsbjudning.

Vi välkomnade helgen med en bröllopsbjudning. I en gammal ladugård fick vi äta pizza som gräddats i bakugnen och japansk mat som de japanska gästerna hade ordnat. Det vimlades, åts god mat, skrattades, lektes och det var otroligt trevligt.
Vilja trivdes med både de större och lite mindre barnen. Roligast på hela kvällen tyckte hon att det var när de stora killarna spelade fotboll och busade. Hon sprang efter dem, fram och tillbaka, en lång stund. Sedan försökte hon sig på att charma dem allihopa och försökte få hålla dem i handen. Så söt. 

 
Vi trivdes gott i det vackra månskenet.

4 kommentarer:

 1. Ser supermysigt ut ! JAg fascineras så mycket av hur vackert det är i norra Sverige. Som om jag gått miste om ett halvt land jag bor i. Tur att vi har vänner att hälsa på så att man faktiskt tar sig iväg. Hur länge har du bott där och var flyttade du ifrån. Det skulle vara roligt att höra historien och veta lite om hur du tyckt att det varit.
  Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt bott här i hela mitt liv. När jag var "yngre" ville jag flytta söderut. Men nu är jag som lite fast i de vackra, riktiga vintrarna och då vi faktiskt har möjlighet att njuta av alla årstider fullt ut. Tyvärr har väl somrarna varit kall sista åren, så det saknar jag. Värme och sol. Hoppas att ni har haft en underbar dag med er 1-åring :) Kramar

   Radera
 2. Wow vilken vacker ladugård. Den gröna dörren och fönsterluckorna är jättesnygg mot den vita putsen, en sån skulle man ha hemma =)
  Kram Annica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är helt fantastisk! Hela deras hus är så fint :) Kram från Sandra

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.