måndag 6 augusti 2012

The end of the semester.

Det kändes galet konstigt att skicka i väg Henrik på arbete i morse. Här regnar det i dag och vi har ätit frukost, gjort lite morgonbestyr och nu ska jag försöka göra lite arbete medan Vilja leker. Önskar er en fin start på en ny vecka. Hur startar ni den här veckan?
Vilja har såklart varit med och hjälpt till med allt stök de senaste dagarna -
här hjälper hon till att tvätta väggar och golv i vita rummet.

5 kommentarer:

  1. Ja det blir alltid en speciell känsla när semester är slut och livet återgår till vardagen! Vi startar veckan med att fortsätta hitta lite rutiner i vardagen som tvåbarnsföräldrar och så kommer två vänner hit i eftermiddag på lite fika och tjejsnqck! kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur känns det med två barn? Känns det mycket jobbigare eller som med Olivia? Hoppas att ni har haft en mysig eftermiddag med vänner. Kram

      Radera
  2. Jag, konstig känsla när semestern är slut. Min kille sa minst 3 ggr i morse att han inte ville till jobbet.
    Vi tar det lugnt här hemma och mjukstartar nog dagen snart med en promenad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns nästan som att sommaren är slut bara för att semestern är slut :( Skönt sätt att starta dagen på, här blev det strålande sol efter det regnet, så härligt :)

      Radera
  3. Är det inte typiskt att det ska regna första dagen när man ska till jobbet? Det är en sådan definitiv semsteravslutare liksom. Nåja, vi har en och en halv vecka kvar här sedan börjar jag jobba och Erik går på föräldraledighet. Det känns verkligen att hösten är på väg!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.