torsdag 9 augusti 2012

När hösten rörde vid mina armar.

Hösten vidrörde vid mina armar när jag cyklade tidigt i morse. 7,4 grader. Det är en temperatur som gav ett tecken på att hösten är på väg. På vägen hem kunde jag stå ute på färjan i bara klänning med solen i ansiktet, känna fukten och kylan av vattnet i sjön i ansiktet och se hur otroligt vackert och lugnt det är här. Det väntas även fyra lediga dagar för mig, det gör inte saken sämre och sambon hade lagat broccolisoppa som föll Vilja i smaken och kesoplättar med hallon. Nu är det fina OS-finaler som väntar. Hur har er vecka varit?
Kan ligga i evigheter vid Viljas sängkant och bara lukta på henne, stryka en lock från ögat och pussa hennes panna.

12 kommentarer:

 1. Nämen usch, det lät alldeles för kallt, kommer hösten redan? Det är ju bara Augusti än! Va söt hon är, er lilla dotter!

  Kram Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi brukar nog få lite höstkänsla här i augusti, glömmer från år till år ;) Hoppas att det blir en fin höst, då ser jag framemot den. Tack, oss charmar hon :) Kram från Sandra

   Radera
 2. Jag testade också de där kesoplättarna förra helgen, visst var de goda!?
  Önskar dig en fin fredag och helg på det!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. De var väldigt goda och vi kommer helt klart att göra dem igen :) Hoppas att du har haft en bra helg och önskar att du får en fin söndag. Kram

   Radera
 3. Underbar beskrivning av favoritårstiden som är på väg!

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk om den kan bli sådär vacker, då fyller man på med massor av energi för vintern och på något sätt älskar jag alla årstiderna när de väl är här... :) Kram från Sandra

   Radera
 4. Har haft en fin vecka, men i morse var det allt kallt när jag for till jobbet, stora höstvibbar. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att det har varit lite kallare över hela landet, men nu såg jag att de lovar värme kommande vecka :) Kram

   Radera
 5. Ja från en dag till en annan så började jag allt se fram emot hösten! Det är ju sådan härlig årstid! Jo det är flera som har problem att kommentera hos mig, hoppas så att blogg.se blir bra snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att de rättar till det snart, för det är så tråkigt när man inte kan lämna någon rad :) Kram

   Radera
 6. Jag gillar hösten... men känns som att sommaren på nåt sätt hoppades över i år. Lite tråkigt, men inte så mycket att göra åt saken, hihi. Men det känns verkligen som att det börjar gå mot höst nu.. även mitt på dagen när det är varmt så är det ändå nån hög höstluft på nåt vis :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med om att det känns som att sommaren hoppades över och därför önskar jag nu verkligen att det blir en riktigt fin höst :)

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.