söndag 1 juli 2012

Springer över gränsen.

Det blev ingen vinst för Trångsvikens damer i går. De två norska damlagen hade så bra löpare, så det lilla försprång som vi hade försvann ganska fort och vinnarlaget blev runt 20 minuter före i mål. Men det viktigaste är inte att vinna, utan att kämpa väl och att ha roligt längs vägen. St Olavsloppet går från Östersund till Trondheim och det är otroligt vackert stora delar av vägen och bara det gör gott för sinnet.

Lilla fröken var med på St Olavsloppet för andra året i rad och den här älskade lilla människan. Trots så många mil i bil och inga rutiner alls, så är hon go och glad. På sista sträckan jag hade, så kom de upp bredvid mig med bilen i slutet av sträckan och där satt hon, världens goaste dotter. Log med hela ansiktet och hejade. Det finns som inget annat som är viktigt då och så mycket kraft hon ger. Hon är så liten, men redan så klok på väldigt många sätt.
 Fikapaus efter skalstugevägen. Vilja och momma kollar vilka växter som finns där.
Och visst är det en vacker miljö att springa i?

2 kommentarer:

  1. Farmor och Farfar1 juli 2012 17:18

    Tack för alla fina bilder och berättelser från er vardag och från alla era olika äventyr! Lilla älskade Vilja får verkligen en spännande, upplevelse- och lärorik start här i livet! Och så älskad och trygg!

    SvaraRadera
  2. Väldigt vacker miljö. En sån miljö då man bara kan stå och kolla och njuta av den :-)

    SV: Näe, riktigt så länge brukar hon inte sova, men har blivit det nu när hon har sommarlov. Annars brukar hon vakna kring 8 så hon är ändå en liten sjusovare :-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.