söndag 1 juli 2012

En cykeltur tillsammans.

Så varmt vi har här i dag även om solen inte skiner hela tiden. Henrik är i väg och arbetar dygn i dag, men jag ska ändå försöka mig på att rensa lite i trädgårdslandet med hjälp av Vilja och det är inte det enklaste. Det känns konstigt att det redan är juli, men tänk vilken fin sommarmånad det kan bli. För juni noterar jag som kall och blåsig.

I går gav vi oss ut på en liten cykeltur med vår nya vagn, en Chariot Cougar. Vi har fortfarande kvar vår Emmaljunga, då jag tycker om att ha Vilja mot mig i vagnen och Vilja är inte riktigt van den andra ännu. Men så många fler löp- och cykelturer vi kommer att kunna göra tillsammans. Det var så mysigt i går på cykelturen och sedan cyklade vi ner på Tivars för att äta en glass på bryggan, Vilja fick en våffla i stället för glass. Till Viljas lycka hade de fått ett litet lekhus ute, som hon tyckte väldigt mycket om och det var nog inte sista gången vi lekte där i sommar.

På eftermiddagen grillade vi och till köttet stekte vi färskpotatis i ugn på drygt 200 grader med massor av smör, sedan kryddade vi med flingsalt, färsk persilja och färsk basilika. Otroligt gott!
 Ett stopp vid våra favorit-kor.
Vilja passade på att laga mat i lekhuset vid Tivars.

1 kommentar:

Tack för din kommentar och ha en fin dag.