söndag 20 maj 2012

Välkommen herr och fru gräsklippare.

Vi har de här dagarna även hunnit köpa vår allra första gräsklippare. Henrik har varit sådär typiskt manlig och det har kliat i fingrarna att få komma ut och fixa till den och få klippa gräset. Själv har jag inte provkört den, men kanske hinner vi städa undan på andra delen och om det slutar regna så blir det min tur att köra där. (Henrik vill såklart visa hur den fungerar först). För det är nästan så att vi skulle kunna bli osams om vem som ska göra sådana saker. Löjligt, men samtidigt väldigt roligt också. Lite så var det med snöskottningen i vintras, första tiden var det väldigt roligt och båda ville skotta. I slutet av vintern fick gärna den andra skotta…

Det regnar här i dag och är 8 grader, i går var det nästan nollgradigt. Men ska ändå försöka komma ut en stund och fixa lite efter att Vilja har sovit. Hur är vädret hos Er? Och vad hittar ni på i dag?
Vilja satt på första parkett och kollade när pappa arbetade och sprang fram och tillbaka med gräsklipparen.
 
 
Vår lilla pussgris!

2 kommentarer:

  1. Typiskt karlar ;) Min har bestämt att vi ska ha gräsklipparrobot i nya huset :) Låter han avgöra det , oftast han som klipper annars =)
    Tack snälla Du! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min sambo hade nog också gärna velat ha en gräsklipparrobot ;)

      Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.