tisdag 17 april 2012

Vacker orkidée.

Kvällens bad och nattning av lilla damen är nu avklarad och den där badstunden är ett härligt avslut på dagen. Ofta badar jag tillsammans med Vilja och det är så mysigt. Tänk när vi flyttade in här i december, då var hon livrädd för badkaret och nu älskar hon att bada. Vi måste snart ta och åka på badhuset igen. Har haft ont i magen hela dagen, så i kväll landar jag i soffan och kokar en kopp te med en film och stor-hjärtat.
 
 
 
I sovrummet har vi orkidéer i fönstrena. De är vackra och lugnande att se på och passar så bra där. Av min bror och Karin har vi fått en mycket vacker orkidée med en passande och fin kruka. Den blommor så otroligt fint och jag hoppas att den trivs lika bra här som våra andra orkidéer.

5 kommentarer:

 1. Orkidéer är verkligen fina blommor och din var lite annorlunda.
  Vilken söt tjej du har. Riktigt bra kritor du hittat för små barn.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker orkidée! haha tror att det är helt omöjligt att övertala sambon att ens få in den lampan över tröskeln till vårt hus! men fin som attans var den! Hoppas magontet går över i soffan! kram

  SvaraRadera
 3. Visst är orkideer fantastiskt vackra, här hemma dör de tyvärr ganska omgående!! Men ibland kan jag köpa nån ändå, istället för snittblommor :)

  SvaraRadera
 4. Den ser nästan inte äkta ut med sina färgklickar, hur fin som helst.

  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 5. Åh, jag har en likadan! Den är underbar!Älskar orkidéer:)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.