300 g fullkornspenne
300 g kycklingfilé
2 vitlöksklyftor
1 liten gul lök
1/2 purjolök
150 g sockerärtor
2 msk färsk rosmarin
2 dl creme fraiche
30 g babyspenat
Olivolja
Grillkrydda
Flingsalt
Svartpeppar
Koka pastan. Skär kycklingen i bitar. Skala och skiva vitlöken. Hacka den gula löken och purjolöken. Strimla sockerärtorna. Blanda kycklingen med 1 msk grillkrydda. Stek i olivolja i en stekpanna, tillsätt vitlöken och rosmarin efter en några minuter och låt steka en stund till kycklingen är klar. Lägg allt åt sidan. Stek grönsakerna i olivolja. Häll av pastan och häll tillbaka det i kastrullen, tillsätt creme fraiche och värm försiktigt. Blanda i kyckling och grönsaker. Blanda i babyspenat och smaka av med lite flingsalt och svartpeppar.
Det är en fin lördag i dag då vår älskade lilla tjej blir 8 månader. Mer om det senare. Nu ska jag göra mig klar för att promenera ner på stan. Önskar er en fin dag.
hihi, det blir gardiner till lillans rum ;) åh blir hon 8 månader idag, stora tjejen ! Snart är det Alvas tur :) kramar
SvaraRaderaGrattis fina Vilja på 8-månaderdagen!
SvaraRaderaTack, för påminnelsen om detta recept. Kvällens middag är bestämd!
SvaraRaderaKram Ellinor