torsdag 1 september 2011

Utomhusträning.

Hälsar en ny månad välkommen, en månad som brukar kunna vara väldigt fin, med skön höstsol, höstfärger i träden och löv som börjar yra från träden. Och de vackra rönnbären som lyser. Tänker passa på att få njuta av vädret ute en stund varje dag. I går tog vi en kort löptur på 20 minuter och sedan styrketräning i parken, med både hund och baby. Det kan jag lätt göra till en vana. Vilja gjorde premiär i sittvagnen och tyckte att det var både konstigt och spännande. Så stor hon blev på en gång. Något som glädjer mig mycket nu är att min rygg är nästan bra av lite träning, man kan verkligen skriva ut träning på recept. Nu Har haft tre dagar med träning, i dag blir det en långpromenad och lite lätt styrka på gymmet. Hade ingen gröt hemma till Vilja, så hon fick lite banan när jag åt frukost. Tidigare har hon ätit några skedar, nu åt hon en halv banan utan några problem. Hon har nog fått in en vana att hon också ska äta när det är frukost på bordet. Brukar någon av er göra egen havregröt?
För att gnälla lite också, så strular blogger med layouten igen. Hela sidlayouten hamnar längst ner. Väldigt irriterande.

8 kommentarer:

 1. Ja visst är de :) Önskar att jag hade förmågan att kunna sticka men tyvärr så har jag inte de :P Men det är tur att man har en mamma o farmor så kan sånt :)

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Vi serverar alltid egen havregröt till A på morgonen och har gjort det sedan fem månaders ålder. I början mixade jag grynen för att få göten slät. Smaksatte med kanel i början, nu är det rivet äpple och kanel ovanpå som gäller. She loves it... och äter en hel vuxenportion varjemorgon!

  SvaraRadera
 3. Skönt att du är bättre i ryggen, ohh ja visst är det ljuvligt ute nu =D

  kramar

  SvaraRadera
 4. Lilli brukar äta vanlig havregrynsgröt faktiskt med typ blåbär eller nåt i. Och ibland med yoghurt naturell också.. supergott :)

  Det är väl bara om barnen äter det varje dag, som det helst ska vara den "riktiga" barngröten för att den är järnberikad. Men äter dom det ibland så funkar vanlig gröt alldeles utmärkt!

  SvaraRadera
 5. vilka härliga bilder ! älskar Viljas tröja, den är så fin :)

  På BVC sa hon att den köpta gröten är bättre då den innehåller mer järn, så därför har vi inte gjort egen. Men det funkar säkert minst lika bra :)

  SvaraRadera
 6. Hösten är nog en av de absolut vackraste årstiden och vi har redan fått njuta av några riktigt fina pre-höstdagar. Hoppas på flera sådana framöver.
  Trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vi gjorde egen havregröt i början när Molly inte åt så mycket, nu kör vi med den köpta gröten. Tror dock att vanlig havregröt fungerar minst lika bra, man kan ju tänka på att servera något järnrikt till. Ha en fin fredag! Kram

  SvaraRadera
 8. På bcv sa hon att den köpta gröten var bättre för de små, den innehåller mer järn. Vilken underbar tröja hon har på sig, vart har ni köpt den?! Olivia testade också sittvagnen första gången igår, tycket att hon kändes så stor plötsligt! mer ett litet barn än en bebis!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.