måndag 19 september 2011

Tårar.

God morgon vänner. Är på väg till jobbet, första dagen. I går kväll var jag så ledsen. Var tvungen att hämta Vilja till sängen och bara ligga och se på henne. Hon är så vacker. Jag älskar henne så mycket. Som tur är har jag fått en morgongos av henne redan. Vi hörs när jag har slutat för dagen. Vår vackra lilla tjej blir i dag 6 månader, skriver mer om det senare.

4 kommentarer:

 1. Så tidigt du börjar jobba! Inte heltid väl? Tyckte jag började tidigt som gick på heltid och Filippa började dagis när hon var 1 år och 3 månader. Minns jag tyckte det var så jobbigt att lämna henne till dagis. Hade tankar som: "hur ska de kunna förstå just MIN tjej?" - "kommer de att veta när hon är ledsen, hungrig, gjort i blöjan?", "Kommer hon att gråta och sakna mig?"...
  Inget av detta hade jag behövt fundera över alls, inte ens likt mig att tänka i sådana banor men just då gjorde jag det. De var UNDERBARA och de läste gumman hur bra som helst, tog hand om henne fantastiskt bra och idag undrar jag vad hon varit utan all denna stimulation, projekt, social träning, små utfykter, vänner osv som dagis ger. Kommer gå bra och tänk så skönt att ha en sådan underbar tjej komma hem till när du slutar? Lycka till! Kram

  SvaraRadera
 2. Men usch, din stackare! Är Vilja hemma med sin pappa nu eller?
  Jag börja jobba så smått när Kira var knappt fyra månader. Man mår bra av att få längta efter sitt barn. Du kommer klara dagen galant! Lovar.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hoppas deu haft en ok dag på jobbet, vilken underbar känsla när du kommer hem ikväll. Längtan efter familjen är obeskrivlig!

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 4. Hoppas att din första dag på jobbet blev bra. Förstår att det är många känslor som finns i kroppen. Det är ju fullt naturligt. Styrkekramar.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.