söndag 18 september 2011

Kvällssol i lekparken.

I dag sov jag och Vilja 2 timmar 45 minuter vid lunch, det var så skönt och välbehövligt. Vi har mest bara varit hela dagen. I kväll sjöng jag vaggvisor för henne och då somnade hon, så att det inte gick att ge henne kvällsmålet. Men hon vaknade en stund senare, så att hon kunde få det. Mitt älskade lilla hjärta. I går eftermiddag var det härlig eftermiddagssol och verkligen höstväder, så vi gick ut till lekparken. För allra första gången. Vilja fick testa att gunga. Åka rutchkana och rida lekhäst. Det var så mysigt.Jag ska vika lite tvätt nu och lite annat här hemma, sedan blir det en tidig kväll för mig. Sov så sött vänner.

6 kommentarer:

 1. vad söta bilder =) min maja älskar att gunga :)

  SvaraRadera
 2. Fina lekplatsbilder!

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 3. Helt underbart med fint höstväder! Extra härligt att ta en sväng med barn vagnen då .. Kul att vara på lekplatsen!! kram på er

  SvaraRadera
 4. Gud så skönt att sova tillsammans.. Den där skaloverallen (visst är det en skaloverall?) är toppenfin. Var är den ifrån?

  SvaraRadera
 5. Jättesöta bilder, vad spännande med lekparken :) Man ser verkligen på bilden att hon gillar gungan! bobuxen är superbra, de kommer att bli välanvända när de väl passar :)

  SvaraRadera
 6. Så mysigt att leka i lekparken!ska vi nog också ta och testa någon dag!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.