fredag 12 augusti 2011

Underbar natt.

Dagens Vilja, vår underbara lilla tjej.

Tittar in lite snabbt och säger god morgon. Här är det full fart och vi vaknade kl. 05.45, låg och myste till 06.15. Jag kliver gärna upp den tiden om jag får sådana nätter som vi har haft i natt. Vilja vaknade, hämtade henne till sängen, hon åt och vi somnade om. Vi har legat och kramats hela natten men sovit så gott. I morse låg Vilja och pratade lite tyst och bara morgonmyste. Älskade unge, mitt hjärta värker av kärlek. Nu håller vi på att gör oss klar för att åka ett par dagar till fjälls. Det blir inte Bruksvallarna som vi hade tänkt, för det ser ut att bli regn. Vi sparar det till en annan gång. Vi åker till Vålådalen och ska dels se fjällmaratonet som går i morgon. Önskar er en mysig fredag, det ska vi ha.

8 kommentarer:

 1. Tidigare vill jag inte ha en bumbo, jag tyckte att de verkade skitlöjliga. "men guuuuuud så tråkigt att bara sitta där". Då visste jag ju inte att Wilbur (och alla andra barn) älskade att sitta alldeles "själv" så nu står en bumbo högt upp på önskelistan. :)

  SvaraRadera
 2. det lutar nog åt en pedalhink. och bajsblöjorna lägger vi i hundbajspåsar innan vi slänger =)

  SvaraRadera
 3. Åhh va mysigt att åka till fjällen :) Hoppas ni får det riktigt mys! Så söt din lilla skatt är på bilden :)

  SvaraRadera
 4. Vilken söt bild på lilltjejen!! Ha en toppenfredag!! =) Härligt med helg!

  SvaraRadera
 5. *ler*
  Visst är det underbart! Ibland älskar jag så starkt att det gör ont! Vi är så lyckligt lottade som har så fina skatter <3 KRAM

  SvaraRadera
 6. hej!
  va gärna med o tävla om att få några snygga smycken hemskickat till dig, helt gratis!
  du har inget att förlora? :)

  http://dagensblog.blogg.se/2011/august/tavling-armband.html#comment

  ursäkta om detta inte är något som intresserar dig!

  SvaraRadera
 7. Åh vad skönt det låter med fjällhelg ! Önskar er den allra bästa av helger. Här blir det lite hemmatid, träning och lite umgänge hos vänner som det ser ut.
  Stor kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.