fredag 12 augusti 2011

Philips Avent.

I går när vi var på Barnens hus så köpte vi en pipmugg till Vilja. Det finns så otroligt många sorter i alla olika prisklasser, men vi valde rätt snabbt en från Philips Avent. Dels pga tips från Madelene och hon verkar väldigt nöjd med deras, sedan för att jag tycker att deras produkter verkar vara bra och av god kvalité, väldigt greppvänliga, spiller inte när man tappar den och många fler anledningar. Nu är jag även på jakt efter deras mixer. Där det är kombinerat en ångkokare och mixer. Märkte i dag när jag höll på med morötterna att det är inte helt enkelt att få ett bra resultat. Så vet du någon eller vill sälja din, så maila migHmm...vad är det här nu då. Prövar att smaka lite på handtaget först.

Mamma, tror du att det kommer något om jag smakar lite på sidan?
Oops, nu åker den i golvet igen.

Anledningen till att Vilja fick en pipmugg redan nu är för att hon visar ett så otroligt stort intresse över vad vi stoppar i munnen och vad vi dricker. Så när vi sitter och äter kan hon få lite vatten i sin mugg och träna på att hålla i muggen och känna att hon är med oss hela tiden.

(Tidsinställt inlägg eftersom vi befinner oss till fjälls ett par dagar)

11 kommentarer:

 1. Vi köpte också en pipmugg till CHarlie (dock inte Avent) men han bara biter på pipen när vi ska försöka :)
  Så vi testade med ett vanligt glas som vi håller i, och oj vad han dricker vatten då :)

  SvaraRadera
 2. Vilket charmtroll. Minns när Noah använde sin bumbo och det var ett bra tag sen. Vad tiden går fort.

  SvaraRadera
 3. Åh så söööt!Åh vad roligt att du fått boken, har du skickat vidare den än?

  SvaraRadera
 4. hon verkar ju gilla den lite iaf :)

  SvaraRadera
 5. Så söt!!! Bra med lite sysselsättning!

  SvaraRadera
 6. Ja verkligen, och såå skönt att man har kommit igång nu. Får bara hoppas att jag fortsätter och inte slappar av efter ett par veckor :)

  SvaraRadera
 7. Oj, visste inte ens att det fanns en sådan uppsjö av olika varianter. Minns när jag och mina syskon var små och vi alla hade samma modell i varsin färg hemma hos mormor och morfar. Tror tom. att de står kvar hemma i deras köksskåp :P
  Kram

  SvaraRadera
 8. Herrejösses vad söt hon är den lille tösen! :)

  Ha en fin lördag. Kram.

  SvaraRadera
 9. Dom har grymt bra kvalité på sina produkter! Vi har flaskor som vi använt varje dag i snart 3år! (lillebror har fått ärva efter stora syster!)

  SvaraRadera
 10. Sedan Isak blev 5 månader ungefär, när jag har honom i knät medans jag äter så gapar han och följer gaffeln med stora ögon :))

  SvaraRadera
 11. Så söt hon är!!! =)
  Det ska bli jätte kul att försöka sig på att baka allt själv, en kul utmaningen ser jag det som.
  Det kommer att bli en hel del tid i köket den veckan men jag ska baka det som går att frysa in först så jag slipper baka så mycket dagen innan för då är det ju en massa annat som behövs göras...
  Vad bakade du för något, du kanske har något bra tips på något gott? =)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.