tisdag 16 augusti 2011

Babyfriends.

Det har varit väldigt ostadigt väder här i dag. Ena sekunden har det varit uppehåll, varmt och väldigt härligt väder. Nästa sekund öser det ner regn. Precis när jag mötte upp Laila och Emil för en promenad så kom regnet, men det blev nästan en timmes promenad. Det var trevligt och skönt med en promenad trots regn. Vi var även in en sväng på Polarn o pyret, har nog ändrat tankar om vinterkläder. Återkommer om det. Sedan gick vi på Öppna förskolan som ligger mitt i stan, vi visste inte om det var dagen som vi fick vara där. Före sommaren var det så många på de olika öppettiderna, så de fick begränsa besökare. I dag var vi ensamma där. Så vi satte oss ner i köket. De små fick äta. Sedan leka på en filt bredvid oss och vi, mammor, fick dricka en kopp kaffe och prata. Mycket trevligt. Första gången Vilja testar en matstol som faktiskt passar. Så stor hon blev på en gång. På bilden sitter hon och tittar avundsjukt på Laila som gör i ordning Kalops till Emil. (Han är tre veckor äldre och har ätit mer mat än Vilja).

Som ni ser på bilden, så kunde jag inte motstå Viljas vackra ögon. Hon fick smaka några skedar Kalops. Hon älskade det. Riktigt smaskade. Det slår nog gröten med hästlängder.

Vi har inte träffats så mycket under sommaren och det var så roligt att få se hur våra små faktiskt har växt och utvecklats. Nu tittar de på varandra nyfiket, ska känna, titta lite till, se efter vad den andra leker med för leksak osv. Jag blev sådär löjligt mammaglad när jag såg hur de låg och höll varandra i handen.


Vilja tröttnade på sin leksak och vände sig till mage för att se om det fanns något annat runt henne. Då var det som om Emil kom på att han också ville ligga på mage och vände på sig. Snart kryper de efter varandra för att se vad den andre gör.

Vilja har dessutom smakat gröna ärtor i dag. Vi skulle ha det till middagen och då tog jag och mixade lite till henne. Även det gick hem hos henne.

6 kommentarer:

 1. Nämen jisses så söta byxor på sista bilden :) klart man blir avis när bordsgrannen får kalops^^ mumsigt värre :)

  Tack för din fina kommentar :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Samma här, man får ta det lite pö om pö:)

  Hihi så söta. Elliot ska få leka med en kompis idag:)

  SvaraRadera
 3. Hon är så himla, himla söt Vilja ! Man förlorar sig ju helt i hennes ögon ;) Om du är sugen på att prova en ljudbok så maila mig så får du testa en bok gratis på Storytel. Jag får ge bort några gratisböcker.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, vilka söta bilder på båda kidsen, så gölliga!

  Jag köpte en badcape som var en groda på Hemtex, fanns kaniner också :)

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder, speciellt den när de håller varandra i handen! :) Så gulliga!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.