tisdag 23 augusti 2011

Kickstarta dagen.

I dag har jag kickstartat i gång dagen, hade morgonpass på gymmet i cykel kl. 06.30 och fick rensa kroppen riktigt. Underbart. Det kommer att bli en vana framöver eftersom jag även nästa vecka har morgonpass på tisdagen och efter det kommer jag att köra morgoncykel på fredagar hela höstschemat. Här är det en helt underbar höstdag. När jag cyklade till gymmet i morse var det 8 grader, det var kyligt i luften, men morgonsol och så frisk luft. Sådant där väder som man vill vara ute och promenera flera timmar i. Ville bara titta in snabbt och önska er en fin dag. Förresten sover Vilja väldigt bra nu, hon somnar oftast vid 19.30-20.00 och sover till ca 05.00, då äter hon lite innan hon somnar om en liten stund. Även om det bara har varit så några nätter, så känner jag skillnad. Tänk vad för lite sömn kan göra med en.

Vilja är en bra hjälpreda i tvättstugan och det är ännu en miljö som hon tycker är spännande att utforska. Bilderna tog jag i går. Den gula mysdressen hade jag som liten.Det är spännande att se kläderna snurra runt i tvättmaskinen och att man kan spegla sig i glaset.

9 kommentarer:

 1. Vad hurtigt att träna så på morgonen, men säkert jätte skönt kan ja tänka mig! Då är man redo för att ta sig an dagen sen! Ja, Olivia fick vaccin igår på BVC, hon grät och grät, det är ju så jobbigt när man inte kan förklar för dem varför man utsätter dem för det...så skönt att vilja har börjat sova så bra på nätterna, man är ju som en ny människa med lite mer sömn!Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Oj, vad duktigt att komma iväg och träna så tidigt!

  SvaraRadera
 3. hihi vilken söt liten hjälpreda du har i tvättstugan :D

  SvaraRadera
 4. Skönt att du fått sova lite nu och skönt att börja morgonen med cykel ! Jag saknar cykelklasserna, både som instruktör och deltagare....

  SvaraRadera
 5. Ohh.. jisses, så tidigt som 6:30^^ du är duktig du :) Själv hade jag nog aldrig klarat av det haha, fast klart man ska aldrig säga aldrig men jag är mer en kvälls människa. Det enda som får upp mig så tidigt på morgonen är mina hundar^^ men sedan går jag allt och lägger mig igen hihi

  SvaraRadera
 6. Duktig du är som tränar på morgonen det måste vara det absolut skönaste :)

  SvaraRadera
 7. Tvättmaskinsbilden är ju hur charmig som helst ! Viggo brukar oxå vara med och är helt galen i att åka i vagnen som finns nere i tvättstugan :)

  SvaraRadera
 8. Hon är ju bara för söt!

  SvaraRadera
 9. Ångest jag får när du är så hurtig......
  Going när hon är med dig och tvättar!
  Så söt

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.