lördag 26 mars 2011

Amning och vila.

En vacker liten flicka vilar efter lite mat. Dock har hon i dag knappt velat sova, det är bröstet som är 100% i dag. Vi har haft en intensiv första vecka med alltför många besök och mycket aktivitet. Min känsla är att det påverkar oss alla tre, så nu ska jag se till att bara vara vi. Det är vi tre som ska anpassa oss i lagom takt till ett helt annat liv, inte andra till oss.

7 kommentarer:

  1. Så rätt, ta det lugnt nu ett tag. Otrolig sötis.

    SvaraRadera
  2. ååå schå gott de låter

    SvaraRadera
  3. En väldigt vacker liten flicka! Är det en pyjamas hon har på sig? Var kommer den ifrån isåfall? Jättefin. Brorsan får tillökning snart och jag letar presenter, vill skämma bort den lilla så mycket det bara går!

    SvaraRadera
  4. Åh så fin hon är! :) Å så klok du är! :-) Stor varm kram!!! <3

    SvaraRadera
  5. det är ju helt ok att kunna säga nej till för mycket aktivitet och besök första tiden, det gäller att ni tar hand om er och hittar er rytm :)

    SvaraRadera
  6. Hej, och grattis till den söta lilla flickan.

    Tack för peppningen inför loppet idag.

    Ha en fin söndag!

    SvaraRadera
  7. Jaaaa Sandra, gör inte missan alla gör. Isolera er gärna i en månad eller två! Alla nyblivna föräldrar säger samma sak sedan - att de skulle väntat med aktiviteterna. Man är stolt och vill visa hela världen, man tänker att det inte spelar någon roll för den lilla sover och äter ju bara men det spelar roll.
    Tid för er tre, det är det viktigaste och helt klart ska andra anpassa sig efter ER.

    Mys med din vackra dotter.
    KRAM

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.