söndag 13 oktober 2013

mera höstsol!

Klämde ut det sista av helgen med ett kvällsbad med lilla fröken och efter det somnade hon rätt snabbt. Man sover extra gott efter en dag utomhus. Vi åkte till fjälls en sväng eftersom vi bjöds på ännu en fin höstdag. Så nu är vi redo för en ny vecka. Prognosen säger att det ska bli snö i slutet av veckan och det är så att jag hoppas. Den kommer säkert inte för att stanna, men bara för att stilla lilla frökens längtan efter snö och för att se hennes lycka. Det är snö och att fylla år som står högst upp på den där längta-listan just nu. Och att få simma, på badhuset då såklart.

För flera veckor sedan fick jag önskemål om att ge tips på bra turer på fjället med barn. Jag har i stort inlägget klart i huvudet och ska försöka publicera det i veckan. Tycker det är roligt när ni ber om tips sådär!

Här kommer lite bilder från i dag.

4 kommentarer:

 1. Åh, ser fram emot det inlägget!

  SvaraRadera
 2. Vackert. Vilken magisk höst vi har. Tänk att vi skulle få en sådan efter sommaren som var. Vågar man hoppas att vintern blir minst lika fin den?

  SvaraRadera
 3. Fina bilder! Å va spännande! Hoppas på att få tips på nån tur. Helt magisk helg. Ha en fin vecka!
  /A

  SvaraRadera
 4. Underbart! Kul med tips! Ser att ni är mycket i Bydalen!? Min man är från Hallen så det ligger ju honom nära. Vi är ju också riktiga fjällrävar men mest i Årefjällen som är hemma för mig :)

  Kram Ida

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.