onsdag 21 augusti 2013

hösthälsning.

Veckan då vardagen började igen. Med smygstart förra veckan kändes det helt ok att välkomna vardag och höst. Lilla fröken var fnittrig över att få komma på förskolan igen och jag tycker om den här känslan av att hitta in i rutiner igen. Få plocka fram sådant som man låtit vara under sommardagarna. Har hunnit tillbringa tid med min mormor, vi har haft sådant mys som värmer långt in i kalla vintern. Eller förresten, för all framtid. Vi har plockat bär och kokat saft av röda vinbär och häggbär. Och häggbär vänner, det doftar så ljuvligt av mandel så man vill spara det på burk. Så har vi firat världens finaste 8-åring Cevin. En del dagar kämpar jag med den där sorgen, försöker vända de där tunga tankarna och dämpa saknaden av lillebror med fina minnen. Och så träningen, som finns där, men inte skrivs så mycket om här. Som är gott för både kropp och själ. Och så ni, att dela vardagen med en 2-åring är nog det finaste som finns. Hennes prat om allt och inget, sången, leken och allt annat som en 2-åring kan hitta på.

Tänker tillbaka på sommaren och funderar över nya semesterplaner. Nästa år ska vi se Gotland, det längtar jag så efter och så Nice. Staden som jag tror att jag kommer att bli alldeles förälskad i.

Nu burrar jag in mig i filtar, tänder ljus och välkomnar hösten med arbete, rutiner, träning och höstens trender av mode och inredning.
Klipporna ute på Gränsö, en vacker vy över havet. Fötter i sanden och så de vackra rosorna som jag blev så förtjust i vid Gränsö slott.

4 kommentarer:

 1. Underbara bilder som alltid!

  Kram på er

  SvaraRadera
 2. Det är fint att plocka fram alla dessa fina sommarminnen vi samlat på oss nu när vardagen, rutinerna och hösten åter träder i kraft. Samtidigt som jag minns drömmer jag om nya semestrar och resor. Försöker även att njuta av allt det som är här och nu.

  Nice sedan - underbara, fantastiska och älskade Nice. Jag kan nästan lova att du kommer att bli handlöst förälskad. Det blev jag.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Du har verkligen haft en skön sommar. Både Gotland och Nice låter trevligt i mina öron, har inte varit till någon av dem. Men båda står på min lista =)
  Hoppas du får en härlig höst nu också!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 4. Idag (ca 3 veckor försenat m t p poststämpeln) fick vi er rara vykortshälsning från Västervik! Som en liten påminnelse om den snart gångna men ack så härliga sommar vi alla haft i år. Och med små krumelurbokstäver från goaste Vilja! Tack! Längtar efter att få krama om er!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.