måndag 1 juli 2013

tillbaka till lite vardag.

Efter två veckors ledighet gick jag i dag tillbaka till arbetet för några veckors arbete innan nästa semester. Sent i lördagskväll kom vi hem från Norge och St Olavsloppet, det har varit mycket trevliga dagar och med alla sorters väder, men alldeles lagomt för en löparstafett och hela laget har gjort en fantastisk stafett. Min sträcka på fredag var 8,8 km och var lättlöpt utför, ändå gick jag på rätt stumma ben på de plana partierna och det slutade med en kilometertid på 4,14 min/km. Lördagens sträcka var kortare 6,5 km och den var mer kuperad och tiden där blev runt 4,31 min/km. Ändå är jag mycket nöjdare över den sträckan, då jag tycker om att nöta uppför backar. Dessutom var jag helt tom i magen då jag fick problem med magen efter fredagens sträcka och vågade inte äta eller knappt dricka inför lördagens sträcka. I går sprang vi ur benen lite i nästan 9 km och dagens träning har varit nästan 2 mil cykel tidig morgon, 1 timme styrka på gymmet och sedan 2 mil cykel igen på eftermiddagen.

En ledig dag tillsammans i går och fint väder! Det innebar årets första dopp i Storsjön för sambon och lilla fröken. Badkrukan i mig badade nästan rumpan! Snart så ska nog jag också ha hoppat i plurret för första gången den här sommaren! 


10 kommentarer:

 1. Åh, så vackra bilder! Inga badkrukor där inte! ;-)

  SvaraRadera
 2. Så otroligt härligt med det där första doppet. Jättefina bilder och kul att loppen gick bra!
  Stor kram och extra pepp inför jobbvecka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu är det ju bara jag kvar...om jag väntar några dagar kanske vattnet hinner bli lite varmare ;) Önskar dig en fin vecka. Kramar

   Radera
 3. Vilket fint avslut på den första delen av semestern.
  Jag "råkade" själv bli anmäld till ett lopp i september, så nu finns det inga ursäkter att dra sig för att börja springa igen. Gick direkt och köpte nya löpskor och har redan hunnit vara ute tre gånger. Om jag gillar det? Frågar mig själv varje gång varför jag dragit mig för att börja igen!? Underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt! Och du är så stark i kroppen också, så kan tänka mig att det inte var kräkjobbigt för dig att komma igång med löpningen igen. Vad är det för lopp?

   Radera
  2. Nybörjartur eller tacksam grundfysik, löpningen har hittills gått över förväntan. Vågar dock inte köra på allt för hårt då jag är rädd att mina knän skall paja igen.
   Det är ett 10km-lopp här i stan, Kretsloppet, som brukar gå varje år. Skall bli roligt att få springa igen (gick förra året).

   Radera
 4. Hej!

  Vilken otroligt fin blogg, mycket fina bilder och inspiration. Jag satt och bläddrade mellan massor av bloggar och hittade hit av en slump. Kul när jag såg att jag faktiskt kände igen dig. Bor i Östersund och har en liten tjej. Springer också en hel del, där av jag vet lite vem du är - tror vi har presterat ungefär lika på både Arlajoggen och Spring en mil, vinn en bil. Kom nyss hem från St Olav vi med. Blev långt det här - men jag kikar nog in här igen :)

  Ida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ida! Så roligt att du hittade hit och jag tror faktiskt att jag vet vem du är. Visst är det så att du alltid ligger snäppet framför mig i loppen? ;) Vilka sprang du med på St Olav? Himla mysig stafett det där, inte bara löpningen utan allt runt omkring också. Hur gammal är din lilla tjej? Kram från Sandra

   Radera
  2. Hade ju missat att svara här under semestern :) Haha, det är nog jag. Men då har jag ju faktiskt haft bra draghjälp av dig också :) Jag sprang med Hallkutarna i år, min mans hemmaklubb, jättefin stafett! Min Vera är 4 år :) Nu ska jag läsa ikapp här lite, ni ser ut att ha haft en härlig sommar iallafall!

   Kram Ida

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.