lördag 6 april 2013

den där längtan efter våren.

Hann precis börja längta efter våren, då snön åter föll från himlen. I vad som känns som mycket snö. I stället för takdropp, är det istappar. Och jag har sopat av bron. Det kändes ändå skönt att påbörja vårstädning av kallfarstun, för jag vet att våren snart är här ändå och i går fick jag vårkänslor och massor av inspiration till vårens trädgård. Så även om dagens löptur hade lite bittra känslor över snö på vägen, så hinner jag få många fina löprundor på bara vägar och i skog.

3 kommentarer:

 1. Nej inte mer snö nu, ja våren kommer ju någon gång men nu vill man ju ha vår! här börjar snön smälta undan men ev kommer de lite mer snö i vekcna här. Hoppas ni ha en bra helg och att hon mår bättre nu! Kram!

  SvaraRadera
 2. Bakslag och motgångar har det varit gott om denna vår, men jag försöker att tänka positivt och njuter av den fantastiska solen som så tappert kämpar på dag ut och dag in! Ska ge mig ut på en promenad/löptur nu jag med och hoppas få massor av energi med mig hem inför en ny arbetsvecka.
  Hoppas du får en härlig söndg trots den motsträviga våren!
  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Det kommer alltid ett (eller flera) bakslag just då vi tror att våren äntligen är här. Men nu har vintern hållit i sig lite väl länge tycker jag och vi längtar nog alla väldigt, väldigt mycket efter våren!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.