tisdag 19 februari 2013

kärleksfulla pensionärer på promenad.

Det är något speciellt med att sitta och planera semestern på arbetet och lite föräldraledighet. Sommar och ledighet. Det känns långt borta, men ändå så nära. Det är fint med sommar, men det är även fint med vinter i Jämtland. 
Som när man ser nykära par och kärleksfulla pensionärer promenera längs Medvinden en solig vinterdag. Några som åker skidor, andra som testar att åka långfärdsskridskor för första gången. En del åker släde efter en stor och lurvig nordsvensk, medan andra rider ponny. Eller barnen som leker nere i Vinterparken. Alla kan vi hitta något. Det är ett av många fina skäl att älska Östersund.

3 kommentarer:

 1. Jag är glad att jag bor i Sverige och får uppleva vinter och snö. Älskar en rejäl vinter som det varit i år, massor av snö men inte allt för kallt. Men däremot skulle det vara härligt med ett radhus i Spanien, som man kan åka till några gånger om året och tanka upp sig i solen =)
  Kan tänka mig att Östersund är ett vackert ställe att leva på, har tyvärr inte sett annat än travbanan där.
  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Ja alla årstider har sin charm och fina kort

  SvaraRadera
 3. Låter härligt! Här i Småland tycker iallafall jag att det är vackrast med vår och sommar. Det påminner om Bullerbyn då:)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.