söndag 3 februari 2013

fikapaus.

Mer, mer, mer, säger lilla fröken och jag kan bara hålla med. Efter en så fin dag som vi har haft i dag så längtar man redan till nästa soliga vinterdag och lediga dagar tillsammans. Träningstävling i draghund i solsken. Vovvan har fått springa dubbelt med först husse och sedan matte. På eftermiddagen bjöd vi in farmor och farfar på hemgjorda köttbullar och en underbar chokladtårta för chokladälskare. Nu har vi avrundat den här helgen och inväntar en ny vecka. Själv ska jag ta tag i lite arbete, så en smygstart på veckan blir det redan i kväll. Må så gott vänner.

5 kommentarer:

  1. Låter som en härlig söndag!
    Vad är det för typ av draghundstävling som ni medverkar i?

    Kram Ellinor

    SvaraRadera
  2. Ohh så härligt och ja dessa dagar vill man bara fortsätta njuta av, mer sådant =D
    kramar

    SvaraRadera
  3. Helt ljuvligt Sandra! Tänk vad härlig vintern ändå kan vara. Jag ska gå en certifieringsutbildning i Sorgebearbetning denna vecka. Ska bli väldigt intressant.
    Hoppas ni får en skön start på veckan. Stor kram

    SvaraRadera
  4. Tack för dina fina ord!
    Just denna helg har verkligen varit helt fantastisk och jag känner verkligen att jag kunnat leva i nuet, njuta av stunden och ta tillvara på alla de där fina ögonblicken.
    Även du verkar ha haft en riktigt fin helg tillsammans med nära och kära. Dina ord förmedlar verkligen det fina i de där små, speciella ögonblicken.
    Önskar dig en fin måndag och fortsatt härlig vecka!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Ohh vad mysigt :)
    Kram faster

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.