fredag 18 januari 2013

guldsnöre och bruna ränder.

Över -20 grader visade termometern i morse. De lovar lite mildare väder till helgen. Det känns lite extra bra med helg, då jag är trött. Och jag längtar inte efter sovmorgon i helgen. Däremot efter en tidig kväll med lite Skavlan, något gott att äta och ett fint glas rödvin. Sedan en tidig och mysig morgon med familjen. Resten av helgen ska jag ägna åt vårens inredning, skidåkning, framtidens boende och annat som är bra mental återhämtning. Allra först blir det träning, innan vi åker hemåt och äter smaskig kalops som jag och lilla fröken tillagade i går kväll. Trevlig helg till er alla.

Har ni förresten sett en snart 2-åring inspektera en stor köttbit? 
Om inte, så var det fascinerande att se hur hon petade, puffade och funderade över vad det var. Ny konsistens och jag fick turen att ännu en gång se världen från ett barns perspektiv.
Julen städades ut i går, kanske inte allt, men nästan. Med all rätt då vi gjorde jul alldeles försent. Det var skönt att få kasta ut julgranen, men barr kommer vi att dammsuga i flera veckor framöver. Lilla fröken fick ett så fint paket av min kusin i Norge och jag tycker att den stora påsen med bruna ränder och snören i guld är så fin, så den åker ner och sparas i jullådan.

4 kommentarer:

 1. Hehe den där köttbiten var intressant då, skratt, ser det framför mig. Samt jaa nu är det underbara fredag igen =D
  kramar

  SvaraRadera
 2. Jösses vad gott med kalops, det måste jag ta och göra snart var ju alldeles för länge sedan vi åt.
  Barn är ju härliga och ser saker som vi tar för givet eller bara ignorerar =)
  Ha en skön helg med massor av återhämtning!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 3. Och ja.. visst är det roligt att få uppleva saker, gång på gång, genom ens barns ögon? Om det så är att utforska en köttbit, känna på snö eller komma på hur man får igång dammsugaren ;)

  svar: Hihi, ja.. gör det. Blir lite roligare att tvätta ;) Kram!

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket, ja trök att vara sjuk, hoppas att det är något kortarigt

  ha nu en toppenbra lördagskväll
  kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.