måndag 31 december 2012

när tomten kom till oss.

God morgon årets sista dag. Årets sista natt har jag sovit dåligt, satt och funderade mycket på min lillebror i går kväll och har vaknat lite då och då och varit ledsen. Det känns så konstigt att han inte är med oss längre och att se hans son får mig att fundera över så många saker här i livet och vi saknar honom så mycket.

I dag var jag lite mer koncentrerad och kunde samarbeta med datorn mycket bättre, så här kommer fler bilder från julafton.
I väntan på mat och tomte samlades många runt köksön. Åt vindruvor och julgodis. Värdinnan och barnens farfar funderade över ett recept och bordet var dukat så fint.
 
Så mycket god mat och det som barnen (och jag) väntat hela dagen på - tomten. Till slut dök han upp där i fönstret. Vilja var snabb att öppna dörren, men när tomten väl klev innanför dörren tyckte hon att han såg lite skrämmande ut. Ingen kram fick tomten av henne, men några vinkningar innan han gick och sedan härmade hon tomtens gångstil. Så söta de små är!

3 kommentarer:

 1. Så fint och mysigt ni ser ut att ha det!

  Det är en tung sorg du har att bära, så jobbigt. Får jag fråga vad som hände din bror?

  Jag önskar dig styrka och kraft till det nya året!
  Kram
  anna

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År!

  Jag önskar er ett underbart 2013 med mycket kärlek och glädje som kanske kan göra det lite lättare att bära sorgen. Förstår att du har många funderingar, livet är verkligen svårt att förstå sig på ibland. Ha en fin nyårsafton!

  Många kramar Veronica

  SvaraRadera
 3. Kasper gav heller inte tomten nån kram,efter några paket så gick han iaf o hämtade paketen, vilket vi inte trodde han skulle göra.
  Vilja är så himla söt fin, säger bara att där kommer grabbarna att drunka i ögonen sen :)
  Önskar er alla ett gott nytt!!
  Tänker på er.
  Stor varm kram faster

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.