måndag 10 december 2012

kvällsmys.

När vi träffades på sjukhuset i eftermiddag och fikade med pappa. Så åt lillebror en räksmörgås. Så här hemma dukades det i kväll upp för goda smörgåsar med räkor. Lilla fröken tyckte det var roligast att dela äggen i den man skivar ägg med. Det blir en kort stund i soffan innan sovdags. Då jag i morgon ska på skatteinformation och sedan inskolningssamtal på förskolan. Är sjukskriven till 50% fram till jul, men det känns som att det är något hela tiden ändå och de här ljuspunkterna som lucia på förskolan ser jag framemot. Vår lilla ögonsten har sitt första luciafirande på förskola och vi som stolta föräldrar.

6 kommentarer:

 1. Hoppas ni får ett mysigt luciafirande:) Kram

  SvaraRadera
 2. Lite vardagslyx, det är precis vad ni behöver just nu. Är så mysigt med lucia på dagis, saknar verkligen den tiden. Med mina stora barn blir det inget luciatåg, men som tur är får vi påhälsning på jobbet av ett stort,vackert luciatåg :). Hoppas ni får en mysig stund på dagis :)
  Kram Annica

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt! Ta vara på dem här mysiga stunderna, som ni behöver mer än nån nu. Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Njut av de stunderna som är härliga. Tillåt alla känslor komma även de som är ljusa och fina. Man får känna allt även om man sörjer. Och ägg och räkor är också att rekommendera =) Stor kram till dig och er Sandra. Jag tänker på er.

  SvaraRadera
 5. Ser gott och mysigt ut! :)

  SvaraRadera
 6. Njut nu av ljuspunkterna extra mycket och hämta kraft från dem och prioritera bort allting som känns för jobbigt. Det ser otroligt gott ut de där! Kram!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.