måndag 26 november 2012

sushipremiär!

Firade födelsedagsbarnet här hemma med sushi, ljus och paket. Premiär med sushi för lilla fröken och efter att ha lekt med pinnarna ett tag och druckit upp all soya som inte låg på bordet, så blev det inte så mycket mer. Allt här hemma är lite efter nu och en dag i taget är det bästa och för mig var det otroligt viktigt att inte missa den här födelsedagen, då jag inte var med och firade min brors sista födelsedag i början av november, eftersom det var feber här hemma. Det kommer inte alltid en morgondag och förhoppningsvis lever jag nu lite mer i nuet.
 
Ballonger till pappa

5 kommentarer:

 1. ja det är så dumt att det oftast måste ske något sorligt och hemskt för att man ska inse hur skört livet är, att leva varje dag till fullo och njuta av varje sekund. Så är det iallafall tyvärr för mig, men jag jobbar på att blir bättre! att verkligen ta tillvara på varje dag!
  så gott med sushi, haha så soya är populärt där hemma alltså?!

  SvaraRadera
 2. Njuta av nuet & dagen, behöver vi nog alla försöka att göra lite mer. Det är inte enkelt, men sååå värdefullt!

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 3. Så sant så! Men det behövs ibland en väckarklocka för att man ska förstå hur fort det kan bli annorlunda. Gäller att hitta en balansgång där man tar tillvara på livet och varnadra men ändå inte går till överdrift.
  Kram på dig <3

  SvaraRadera
 4. Du skriver så klokt och fint. Jag tänker på dig fast jag inte ens vet vem du är. Lider med dig. Att förlora sin bror måste vara grymt. Sorgen kommer vara länge, en del dagar kommer vara jobbigare än andra. Men att skriva är ett bra sätt att bearbeta sorgen på. Det är snart tre år sen min älskade svärmor gick bort och fortfarande kan jag vissa dagar sakna henne så att det känns som man ska gå sönder. Kramar från mig

  SvaraRadera
 5. Vad fint. Jag kan ju inte säga att jag alls förstår, tanken att det skulle hända mig vågar jag inte ens tänka klart. Kommer på mig själv med att tänka på det som hänt dig då och då, fast jag inte ens känner dig. Usch och fy. Det måste vara skönt att ha en liten tjej runt sig som verkligen sprudlar av liv som dom gör och tvingar en att göra alla vardagliga saker som måste kännas jobbiga. Stor kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.