torsdag 22 november 2012

saknar du mig lillebror?

Det blev så vackert med alla ljus vid dig och jag satte dit bilden jag älskar på Dig. Som verkligen är Du. Jag höll om dina skjortor i hallen och luktade på dem och grät över att de inte satt på dig. La min hand på dina skitiga arbetsbyxor och funderar på varför. Ville inte åka tillbaka, det känns som att du fortfarande ska komma hem.
Du skulle älska att vara hemma när vi alla är samlade. Så många vackra blommor, som du skulle tycka är vackra. Vi har lagat god mat och i går bakade de pepparkakor med Vilja. Vi skrattar ibland. Men inombords gråter vi och vi älskar och saknar dig. Vi ler åt alla fina minnen av dig.

Har blivit rädd för mörkret. Du får lysa upp himlen så att jag inte behöver vara rädd.

Saknar Du mig lika mycket som Jag saknar dig, älskade lillebror?

6 kommentarer:

 1. Lilla, lilla vän vad jag lider med dig. Man ska inte behöva förlora unga människor. Det är jobbigt nog att förlora de äldre. Det är skönt att få skratta ibland och minnas alla underbara, ljusa stunder. Vilja måste tycka det är mysigt att ha er alla samlade även om ni är ledsen många gånger. Finn styrka i varandra och försök hitta mycket glädje i varandra, så ni kan orka med de riktigt tunga stunderna.
  Kram <3

  SvaraRadera
 2. Ohh så fiiiint och med omsorg du skriver
  Stooor bamsekraaam

  SvaraRadera
 3. Stor kram! Vad fint du skriver.

  SvaraRadera
 4. Finaste Sandra. Jag har tänkt så mycket på dig och det du och din familj befinner er i. Jag tycker också att ni ska göra fint med stjärnor. Gör det som känns allra, allra bäst. Inget annat betyder något just nu. Stor kram.

  SvaraRadera
 5. Kan bara hålla med ovanstående, fina ord Sandra.
  Tänker o tänker hela tiden.....
  Kramar/faster

  SvaraRadera
 6. Du skriver så vackert om sorgen och saknaden Sandra. Jag tänker på dig varje dag och kan inte föreställa mig vad du går igenom. Ni får ta en dag i taget, ibland kanske bara en timme i taget. Försöka finna styrkan hos varandra. Ibland är det skönt att ha en liten människa omkring sig när sorgen och saknaden blir förstor. De små ger oss styrka och glädje och de är så oskuldsfullt omedvetna om livets alla svårigheter.
  Många kramar Veronica

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.