måndag 19 november 2012

hitta vägen hem.

För varje minut som går får jag svårare och svårare att andas. Allt runt omkring börjar försvinna i en dimma. Och jag är så rädd. Så ledsen och så övergiven över att du har lämnat mig här, bara sådär. Sakta börjar jag förstå att du aldrig kommer kliva in i köket igen och äta söndagsmiddag eller att vi får vinka hej då i fönstret. Jag ringer dig, bara för att få höra din röst. Om och om igen. Tände ett ljus ute för att du skulle se mig, men vinden släckte det. Så snart kommer jag hem till dig för att tända ett ljus, som lyser upp och hjälper dig att hitta vägen till ditt nya hem.

9 kommentarer:

 1. Fina fina Sandra. Jag fäller tårar när du skriver. Så ofattbart och vilken sorg. Går inte föreställa sig vad du och din familj går igenom. Han hittar nog ljuset och jag är övertygad om att han finns hos er ändå. Svårt att trösta men du ska veta att jag tänker på er och har tänkt på dig hela dagen. Önskar jag kunde krama om dig. Jag skickar dem i stället. Nästa gång vi ses ska du få världens bamsekram. Ta hand om varandra. Krama Vilja och de dina. Finn styrkan hos varandra.

  SvaraRadera
 2. Tänder alltid ljus för mina saknade anhöriga och när sedan en släkting sa att andarna ser genom ljuset så kändes det ändå bättre. Tror inte på andar men det känns ändå bra att hedra de på något sätt.
  Det finns inget sätt att lindra din sorg, bara att gråta, skrika och prata. Kramas med dina nära och kära och ta stöd och hjälp av varandra.
  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Ohhhh så fint och sorgligt skrivit,

  Kraaam

  SvaraRadera
 4. Åh Sandra, du beskriver din sorg på ett sådant vackert sätt. Jag får också svårare att andas när jag läser ditt inlägg. Jag önskar vi var nära så vi kunde kramaa om er, gråta tillsammans, ta en promenad eller bara få laga en middag åt er. Vi är med er i tankarna varje dag, varje minut. Det finns inga ord, det är så svårt att förstå, så tragiskt och så sorgligt. Vi finns här för er.

  Många kramar från Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi längtar efter er!! Vi kommer snart flygandes till er för att få andas lite och komma bort och för att Henrik längtar efter att få krama om sin bror. För 1 år sedan var vi hos er. Många kramar Sandra

   Radera
 5. Många många kramar till dig och din familj. jag är så otroligt ledsen för er skull.

  SvaraRadera
 6. Återigen, otroligt ledsen för vad som har hänt. Man kan bara föreställa sig vad ni går igenom just nu, jag hade gått sönder om det hände min bror. Kramar till dig vännen!

  SvaraRadera
 7. Skickar massor av kramar till dig och din familj. Otroligt fint skrivet och vi får hoppas att han har det bra där han är nu. Många Kramar!!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.