onsdag 7 november 2012

ett täcke av frost.

Tanken i kväll var att sova för snart över en timme sedan. Det sprack när jag fastnade framför fotoalbumet som jag håller på att pyssla med och alla tusentals kort som är lite här och där. Försöker få så mycket energi som det bara går, då jag känner att den behövs när man försöker få ihop vardagen med hemma-med-sjukt-barn och arbete. Kunde i kväll konstatera att det är tredagarsfeber lilla fröken har haft här hemma och kanske fick hon gå en dag för tidigt på förskolan. Det är inte så synd om mig som det låter. Så nu är det hopp i säng och hoppas att den här stormen utanför fönstret lugnar ner sig i natt. Sov så sött!

Har jag förresten berättat att jag tycker att den här tiden mellan höst och vinter är väldigt vacker? Då man vaknar till ett täcke av frost utanför fönstret och när morgonsolen lägger sina strålar över frosten så glittrar det otroligt vackert.

Även om jag saknade solen på bilderna så är det vackert med bara frosten också. Den vänjer oss sakta för en lite kyligare vinter.


8 kommentarer:

 1. Frostbitna träd är så otroligt vacker och när solen ligger på så gnistrar de som diamanter =)
  Är inte lätt att få ihop vardagen alla gånger, men jag hoppas hon snart är på benen och sitt vanliga glada, pigga jag igen.
  Sov gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra bilder! jo jag gillar tiden just nu för att det är lite "väntas-tid", väntan på vintern och den första snön som är den finast! Men ni har nog finare uppe hos er, sådana vackra mornar är det ont om här nere.
  Ugglan fick vi från några vänner, men jag vet att de har köpt den från Lagerhouse! Hoppas hon mår bättre imorgon!! kram

  SvaraRadera
 3. Ohh ja det är jättevackert denna tiden då man har frost, men vi har knappt ngt =(

  Fina kort

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du fick en god natts sömn till slut. Den senaste veckan har jag verkligen haft svårt att komma till ro om kvällarna, detta trots att jag är väldigt, väldigt trött. Ser fram emot lite sovmorgon i helgen!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det är jättefint med den glittrande frosten. Fina kort!

  sv: Ja, visst är det jobbigt på många sätt. Men jag tycker att jag mår väldigt bra ändå och har det sååå bra på alla sätt <3 Kram!

  SvaraRadera
 6. Fina kort. Håller med om att frostmornaar är fint och mysigt!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.