torsdag 8 november 2012

drinkar på alger.

Har en varm kopp med kokat vatten, mycket riven ingefära och lite råsocker. En citronskiva kan vara gott ibland också. Det här ska bli vardag här hemma nu, då det sägs att ingefära kan hålla en frisk och tror minsann jag ska börja ändra allt här hemma för en mer läkande kost. Så i helgen får jag planera kommande vecka med grönsaksdrinkar med alger, mungbönor och lite annat. För nu tänker jag vinka hej då till alla baciller! Vad är ditt bästa tips för hälsosam och läkande kost?

Fint med fredag i morgon och tänk att min fina sambo firar sin andra fars dag på söndag. Eftersom Vilja numera hämtar decilitermått och drar stolen till bakmaskinen, så planerar vi något extra smaskigt. Hur firar ni fars dag?

3 kommentarer:

 1. Ohhh kan du inte göra lite bloggtips på sådant du skriver om, för där känner jag mig lost =D

  SvaraRadera
 2. När det gäller mig själv så handlar det enbart om stress, jag har jobbat sedan jag var 17 år och innan 2008 har jag aldrig haft en sjukdag. Nu känner jag mer eller mindre hängig varje dag :(
  Kanske skulle behöva lite extra vitaminer och mineraler jag med. Du får berätta hur det går för dig med din lilla kur :)
  Kram Annica

  SvaraRadera
 3. Vi samlar släkt och vänner hos oss i helgen för ett trippelt firande; Ivars 3-årsdag, Weras ankomst och så alla fina pappor vi har i familjen.

  Ha en härlig fredag!

  Kram Ellinor

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.