söndag 23 september 2012

Försmak av snö.

Söndagen har vi tillbringat till fjälls. Med vackra färger. Porlande bäckar. Klättrat på stenar. Fått en försmak av snön. Ätit blåbär. Fikat. Njutit. Ett överskott av energi till en ny vecka.

När vi kom hem avnjöt vi ett gott långkok som Henrik gjort och en blåbärskaka gjord av blåbär vi plockade med oss hem i dag. Fint sällskap fick vi också av Viljas morfar, morbror och Karin.

Kinderna är rödblommiga av all tid vi har tillbringat ute i helgen och jag känner mig hästlängder friskare lite här och där.

Gott slut på helgen fina ni.12 kommentarer:

 1. Ohh låter underbart och trevligt med en karl som bakar =D, samt det lät ju ursmaskigt långkoket han gjorde =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han fick stå för matlagningen ;) Rekommenderar starkt långkoket.

   Radera
 2. Underbara bilder! Precis vad jag skulle behöva i dagsläget men jag får försöka hitta energi på andra sätt. Hoppas ni får en fin start på nya veckan!

  Kram Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänker mycket på er den här veckan. Nästa gång får vi se till att göra en liten utflykt till fjälls. Oavsett om det är vinter, vår, sommar eller höst :) Kramar

   Radera
 3. Det låter som en dag helt i min smak:). Och vilka fantastiskt vackra bilder du fick av er dag. Hoppas det gick bra för lilla Vilja med förskola igen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en härlig dag och att det hade kommit så mycket snö hade vi ingen aning om, men det var lite mysigt! Kram

   Radera
 4. Önskar att Skåne hade lite mer sån här natur att bjuda på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sverige är verkligen ett avlångt land, med stora kontraster :)

   Radera
 5. Nej nej jag är inte sjuk ;)

  SvaraRadera
 6. Första höstsnön i fjällen brukar är så underbar att få uppleva. Sinnet börjar ställa in sig på vinter och när snön sedan dimper ner hemma i skogslandet så är man fit for fight!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller helt med och luften där var vinter, sådär härligt i näsan :) Och nu börjar önskan om mycket snö och en fin vinter komma :)

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.