söndag 5 augusti 2012

Pärlor är vackra.

Nu är det några timmar kvar innan den här semestern är slut och det kommer att kännas konstigt i morgon när Henrik åker på arbetet och det bara är jag och Vilja hemma. Det här blir även den första natten som Vilja sover i eget rum. Så konstigt det känns, men det kändes även viktigt att hon fick eget rum innan hon börjar förskola, så att det inte blir flera förändringar samtidigt. Det är fortfarande en riktig röra här hemma med möbler och saker, men det går framåt.

Sista semesterdagen passade vi på att paddla lite kajak. Vi var endast ute en timme, då vi ville se hur det gick med Vilja. Hon var med första gången redan förra hösten, men då sov hon mest. I dag ville hon gärna försöka stå upp, hänga över kanten och känna på vattnet, innan hon somnade gott. Så förhoppningsvis hinner vi med en till tur den här sommaren/hösten med lite fika också.

Hoppas att ni alla har haft en bra helg.

 
 
I allt stök här hemma hittade vi en låda med hårspännen, armband, halsband och annat smått och gott. Rena drömlådan för lilla fröken och se och lär att man inte ska använda bara ett halsband. Älskade gosfis.

5 kommentarer:

  1. Men åh så söt då! =)

    SvaraRadera
  2. hihih åååh gulletjejen !! :D

    SvaraRadera
  3. Tack snälla ni! Mitt mamma-hjärta smälte när hon stökade på med alla saker :) Kram från Sandra

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.