torsdag 23 augusti 2012

Jump it!

Ibland ställs man inför beslut som att hoppa eller inte hoppa. Nu väntar och hoppas jag på att få möjligheten att välja att hoppa. För jag är redo.

Fint besök av Viljas morfar i eftermiddag, som åt middag med oss och lekte med Vilja. Så fin mössa hade han med sig till henne också, den är lite stor nu, men kommer att passa perfekt i vår. Tyvärr lyckades jag inte fånga dess klara färger på bilden.

Vi närmar oss helgen med stormsteg och förhoppningsvis har den här huvudvärken som jag försökte träna bort i dag lämnat mig. Det är förresten nära höst när jag får känna musiken i hjärtat och musklerna bränna under gruppträningspass. Hej vinterform!

4 kommentarer:

 1. Låter spännande, hoppas du får möjligheten att hoppa =)
  Står själv inför ett val, men jag vet inte om jag är redo att hoppa eller ej, får vänta och se var magkänslan leder mig.
  Verkligen urgullig mössa, Vilja kommer att bli jättesöt i den.
  Kram Annica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag också :)
   Vad spännande, ser framemot att höra om det om du väljer att berätta om det :) Magkänslan brukar vara rätt många gånger.
   Kram från Sandra

   Radera
 2. Härligt att fler som ser fram emot hösten och hoppas att det blir då som du vill som du är villig att hoppa för nu =D

  Så fin mössa =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hösten kan vara så himla fin och att få börja tända ljus och mysa är alltid lika fint :)

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.