söndag 12 augusti 2012

Ett rosa spöke.

Vilja sitter och pysslar om sin docka och jag har fått min morgonkopp med kaffe. Senaste två dagarna har vi hunnit med mycket och vi var en trött, men nöjd familj som landade här hemma i går kväll. Det har inte gått helt smärtfritt att få Vilja att sova i sitt egna rum och den lilla sovmorgon jag fick i morse innan Henrik åkte till arbetet var som guld. Nu har jag ett rosa spöke i sängen som vill busa, så önskar er en fin söndag.
Vilja ville leka lite i går kväll när vi kom hem innan hon somnade gott i sin säng.

9 kommentarer:

 1. Vilken fin säng hon har! Ja det där med att sova i eget rum är kanske inte helt lätt. Vi har snart renoverat färdigt Carlas rum så det blir alldeles strax premiärsovning för henne där med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilja tyckte att det blev mysigt när vi plockade bort sidan :) Vad spännande med Carlas rum. I längden känns det nog bra med egen sovplats för dem, men som med andra omställningar påverkas dem och visst hoppas jag att hon kommer att krypa ner hos oss på morgonkvisten lite då och då ett bra tag framöver :)

   Radera
 2. Det är skönt om de sover delar av sin natt i egen säng, blir ju lite varmt och trångt i ens egen säng annars. Vi har haft många år när alla tre kom in varje natt, men det gick det också =). Nu är det bara krassliga barn vi får in i sängen, och bara en åt gången...också tur med tanke på att två av dem är över 175 långa =).
  När ni tagit bort ena sidan på sängen kan ju Vilja själv välja när hon vill komma till er =)
  Hoppas du får en fin söndag också!
  Kram Annica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, så långa de är!! Är någon av er väldigt lång? :) Ja, det känns som att det blir bra att hon själv kan komma över till oss, men än så länge sitter hon bara i sängen. Ledsen eller ropar på oss. Sötnos! :) Kram från Sandra

   Radera
  2. Maken är bara 171 cm och jag är 169 cm, så inte är det våra gener de fått inte =)
   Men det verkar ju som om barnen idag blir rätt så långa. Tonåringens flickvän är 184 cm lång och hon är bara 15 år.
   Kram

   Radera
  3. Det är sant. Om man tittar bakåt i generationer ser man också att medellängden är högre i dag :)

   Radera
 3. Fin bild =) Kika gärna in på min matblogg där jag just nu har TVÅ tävlingar (Ib Laursen och kex) så skynda in och tävla =)

  SvaraRadera
 4. är hennes rum klart nu?! då vill vi hemskt gärna se flera bilder från rummet om man får önska! åh sover hon utan spjälor på ena sidan nu, eller det kanske hon har gjort länge? är så rädd att ta bort den ena sidan på lill-loppan säng då hon är som ett litet yrväder i sängen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är långt i från klart, men hon har alla saker där. Det är mest inredning och sånt pyssel som saknas. Ska snart visa :) Kan vara roligt att se lite eftersom :)
   Det är nyligen vi tog bort spjälsidan och Vilja är också ett yrväder, men i natt var första natten hon rullade ur. Vi har lagt kuddar där, så det är ca 10 cm hon åker ner. Vi tog bort sidan, då det är enklare att ligga bredvid vid nattning :)
   Kunde inte kommentera hos dig nu, men hoppas att du får sova lite och blir piggare. Du är lila vacker när du är en trött mamma.
   Kram

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.