tisdag 26 juni 2012

En alldeles egen guldmedalj.

En riktig fin och solig eftermiddag blev det under uppladdningen till St Olavsloppet. Vi har lyssnat till Tupporkestern, sett barngympa med Friskis & Svettis, sprungit efter Birger – det stora mjuka gosedjuret, som är ny favorit hos Vilja. Samt att Vilja har gjort sitt allra första lopp, sitt allra första Mini-Olav, 300 meter. Tillsammans med kusin Cevin, Birger och en annan liten tjej och med min hand trampade Vilja över mållinjen. Det var promenad runt hela vägen, förutom i ena backen, den skulle man springa nerför. Och de var himlans söta, så söta att jag fick lite tårar i ögonen. När blev hon så stor? Med Mini-Olavs-tröja på och sin allra första medalj runt halsen firade vi med pannkaka, grädde och sylt på Törners. Finaste, gosunge.
Charmören själv.
Världens största och goaste gosedjur - Birger.
En bit efter start, dags att vänta in Birger och kompisen.
Mycket nära mål påhejad av kusin Cevin, är hon inte bara så otroligt söt??? Den där nummerlappen som hon nästan knölat sönder innan start och t-shirten som var några storlekar stor.
Viljas allra första medalj.

4 kommentarer:

  1. Vilka lycka! Duktiga Vilja!

    Ha en fin onsdag,
    kram Ellinor

    SvaraRadera
  2. Farmor och Farfar27 juni 2012 kl. 08:17

    Grattis, älskade Vilja! Mycket spring i de små benen! "Det skall böjas i tid det som krokigt ska bli!" Blir säkert en storlöpare som sin mamma.

    SvaraRadera
  3. å sin allra första medalj, å så kul lilla söta vilja! så roligt av er stad att de anordnar ett litet lopp för barn, vilken rolig idé! Birger, är det någon barnprograms djur eller är det någon som förekommer mer i er stad?!

    SvaraRadera
  4. Men vilken godbit :). Kommer att bli en inbiten löpare som sin mor :)
    Kram Annica

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.